Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 5 mei 2012

wat ik deed in de vakantie.....Hallo allemaal,
Zo het is zaterdagmiddag geworden, heerlijk... ik ben een beetje uitgewerkt... gelukkig wel. Ondanks dat het vakantie was toch aardig wat gedaan van de week.... leuke dingen en nuttige dingen... winkelen, fietsen, maar ook huis opruimen en schoonmaken, grasmaaien, strijken en wassen... ook nog twee dagen deze lieve kids te logeren gehad... buiten en binnen spelen, alles overhoop halen wat oma heeft en dat is echt veel.... verven, schoolbord, spelletjes doen, met de poppenwagentjes spelen (heb er 3)...  naar de kinderboerderij geweest, het bezoekerscentrum van het Zuid Hollands Landschap bezocht... allemaal leuk en aardig maar nu heb ik weer tijd voor mezelf... alhoewel .....manlief komt zojuist met 4 broeken bij me: "Kan je die korter maken" en zeg dan eens NEE.....

3 opmerkingen:

Johanna zei

Ja ze weten je aan de praat te houden. Dat komt omdat je zo gezellig bent en zeg maar eens nee.
Leuke foto's. even onderons. Deze broeken hebben stootband zeker? Met de hand tegenzomen. Fijn weekend.

Danielle zei

Wat heb je een drukke wek gehad,maar ook een gezellige week lees ik. Goed weekend gewenst en die broeken zou ik laten wachten tot volgende week hoor!
groetjes Danielle

Conny zei

Leuk weekje gehad, Annemieke!
Lieve kids, zo samen.
Fijne zondag en voor straks welterusten.
C*O*N*N*Y