Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 29 mei 2012

volkstuin voor de voedselbank.....

Gisteravond ben ik met Ron en mijn vader naar de tuin geweest.....Hier zit ik midden in de tuin van mijn pap.... een soort volkstuin. Een stukje voor hemzelf... de rest wordt gebruikt om groente te telen voor de voedselbank. Wat groot en veel.... Wat een werk voor mijn lieve pa, die al 82 jaar is.....In de kas en buiten de kas.... Maar hij doet het natuurlijk niet alleen... er zijn nog twee mannen....dan nog het is en blijft veel werk..maar voor het goede doel.
Fijne dag Annemieke

8 opmerkingen:

wilma zei

Heerlijk zeg.
En hier is het koud...
Groet, Wilma

Danielle zei

Goed werk zeg! Knap van je vader.
groetjes Danielle

Janny, Especial and More zei

Wat mooi dat je vader dat nog kan op zijn leeftijd.

Johanna zei

Vast een sterk geslacht als je vader dat nog kan op die leeftijd, alhoewel mijn schoonvader ook lang tuinierde. Ziet er heerlijk uit. Fijne dag nog.

Klaasje zei

Wat bijzonder om op die leeftijd nog met zo'n tuin bezig te zijn. Mijn schoonopa (kan dat?) heeft het ook wel tot zijn 90e gedaan, maar toch...
Wij hebben vanavond ook de 1e sla van de koude grond gegeten, heerlijk!
Gr, Klazina

Anoniem zei

hallo annemieke ik vind het knap van je vader dat hij er nog zin in hebt want het is toch wel veel buk werk dat weet ik uit ervaring.
en dan kan je rug wel is gaan protesteren .kom je binnenkort nog hier heen. voor de vakanties, gr.maartje.

Betsy zei

Wat een fantastisch initiatief! Geweldig trouwens dat je vader dat op zijn leeftijd nog kan doen. Fijn dat hij er hulp bij heeft. Het is dankbaar werk om te doen. En wat is er lekkerder dan verse groente uit eigen tuin?!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Lida zei

Prachtig initiatief van je vader en die andere mannen, ja er zijn nu zoveel mensen behoeftig dat het bijna noodzaak is geworden. Petje af voor deze mannen!
Groetjes
lida