Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 22 mei 2012

bloembollen schilderij.......

dit schilderij heb ik buiten hangen onder de overkapping van ons huis..... het is geborduurd door mijn oma, die geweldig kon borduren.... een echt oud Hollands plaatje... de bloembollentijd loopt nu op een eind..... maar als ik dan dit prachtwerk zie, met duizenden kruisjes .... dan moet ik nog vaak aan mijn creatieve oma denken, naar wie ik vernoemd ben..... hoe zo CREATIEF?  Crea Annemieke

4 opmerkingen:

Johanna zei

Erg mooi. Dan weten we van wie jij al die creatieve gaven hebt. En wat het snoepen betreft mocht hij het alleen doen want ze zijn niet glutenvrij.

Anoniem zei

Mooi aandenken, Annemieke
Je bent vernoemd naar haar en je bent ook creatief!

vr gr. Anna Marije

GRANNY'S HOUSE zei

Wat mooi Annemieke en wat fijn dat je zo;n mooie herinnering van je oma hebt.

Groetjes
Ines

Hetty zei

Wat een mooi schilderij van je moeder.
Een mooi aandenken is dit.
Groetjes Hetty.