Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 24 mei 2012

verjaardag vieren met de vrouwenvereniging....


Dinsdagavond heb ik mijn verjaardag met de vrouwenvereniging gevierd... in huiselijke kring. Ik werd verrast met een prachtige plantenbak met een oliefles erin... vooral 's avonds gezellig natuurlijk....een rietenmandje met plantjes erin....een pak koffie en een boekenbon.... ik had wat lekkers gebakken en tot slot was er een kleine sorbet...de dames liet ik nog een puzzel maken, dat was dus zoekwerk.... ik las nog een mooi verhaal voor. en we hebben nog gezongen rond het orgel..... tot slot kreeg iedereen een envelopje met daarin de uitnodiging voor ons jaarlijkse reisje.... naar het natuureiland Tiengemeten.... d.v. in juni....

6 opmerkingen:

Johanna zei

Erg leuke kado's kan je altijd gebruiken. Leuk zo'n reisje. Iets waar je naar uit kijkt. Fijne dag.

ivoorwit.blogspot.com zei

Je hebt vast weer een fijne verjaardagsavond gehad met deze dames. Fijn dat je steeds zoveel werk maakt van hun avondje vrouwenvereniging.
Fijne dag en groetjes, Thea R.

Conny zei

Klinkt gezellig Annemieke.
Echt nog een beetje samenbindend, met samen zingen bij het orgel.
Warm hé? Ben in de tuin bezig.

Warme zonnige groet Conny

Lida zei

Gezellig als je er zo samen van kan genieten! groetjes
Lida

GRANNY'S HOUSE zei

Klinkt als een hele leuke dag.

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Wat héérlijk dat reisje naar Tiengemeten, het is zo,n weergaloos mooi eiland, dat wordt vast genieten met al die dames! enne.....de vitrage hebben ze bij Kwantum voor 5 euro de meter, dus een koopje!