Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 24 april 2009

gezellige tuinhoekjes

Met het mooie weer in deze april maand ben ik veel bezig in de tuin.Het is ook een grote tuin, wat veel onderhoud vraagt.En zoals ik binnen in mijn huis ben zo is dat ook in de tuin.Ik geniet ervan om leuke kleine hoekjes te maken.Heus niet met trendy spulletjes , maar vaak van wat ik krijg of koop op de rommelmarkt.Eén ding wil ik eruit lichten van deze collage.Het geborduurde schilderij met de molen en bloembollen velden.Door mijn oma ooit gemaakt en door Annemieke altijd bewaard.Het heeft van de winter in de garage gehangen,ja ook daar hangen frutsels....Nu hangt het buiten onder de overkapping boven het kleine tuinvijvertje, zien jullie het voor je????

Het beloofd een mooie dag te worden,allemaal de hartelijke groetjes van C r e a A n n e m i e k e

7 opmerkingen:

ingrid zei

Volgens mij is er idd erg veel te zien in en om je huis ! Gezellig !
Fijn weekeinde , groetjes Ingrid.

Gerda Hartman zei

Ziet er gezellig uit. Wij zijn nog niet zover. Morgen eerst de straat met de hogedrukspuit doen en dan kan ik los gaan met mijn plantenbakken. De tuin en het gras vragen al wel veel onderhoud. Alles schiet de grond uit. Fijne dag.

lut zei

Wat heb jij toch een gezellige tuin.

quilting Jeannet zei

In de garage.......die heb ik nog nooit gezien, kom ik ook een keer bekijken Annemieke, kom je nog langs in de Meivakantie ? bakje doen in het tuinhuis ??

groetjes, Jeannet

Miriam zei

Je moet een keer open huis/tuin/schuur gaan houden ben ik bang. We zijn allemaal zó nieuwsgierig naar alle leuke hoekjes overal.

Groetjes,
Miriam

THEA zei

Gezellig idd !! Ik geniet van je mooie hoekjes !
We kregen vandaag pas later zon, maar in de wind was het best nog koud !
Ik hoop dat het de komende dagen warmer word.

Fijn weekend Annemieke!!

grotjes Thea

Lenie zei

Ik kom hier via Marja's blog. Het ziet er heel gezellig uit.

Ik ben zelf helemaal niet creatief, dus des te meer bewondering heb ik voor mensne als jij. Ik ga gauw even verder kijken.