Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 29 april 2009

viltvogeltje

In het blad Seasons,wat ik heel graag lees, staat deze maand een leuk knutselwerkje.Een vogeltje van vilt , in katjestakjes.Dat is leuk om te maken.!!Ik heb alles in huis deze naaien maar. Het vo -geltje heb ik met een feston- steek vastgezet, en twee kleurtjes vilt gebruikt.Het moet tenslotte wel een gezellig vogeltje worden.Eigengemaakte katjestakjes heb ik ook nog dus dit stel staat vrolijk te pronken in de vensterbank.Over nieuw leven in het Voorjaar gesproken!!!! Gezellige dag toegewenst van Crea Annemieke

7 opmerkingen:

Else zei

Oh wat een leukie! Fijne dag, Else

lut zei

Mooi vogeltje, Annemieke! Ik dacht eerst dat het echte takjes waren.

ingrid zei

Hij is leuk geworden ; bij mij staan ze denk ik morgen op m'n web-log.
Fijne dag , groetjes Ingrid.

Gerda Hartman zei

Heel leuk geworden. Fijne dag.

'T atelier zei

Wat een leuk vogeltje zeg! Leuke kleuren ook! Ik had hem ook gzien in seasons. Er stonden nog meer leuke vilt dingen in.
Groetjes Thalia

Anoniem zei

Wat leuk Annemieke, ik heb de seasons ook, maar dit is blijkbaar niet blijven hangen......

groetjes, Jeannet
ps morgen naar de curiosamarkt in de swinshoek ????

Mama Monique zei

Ik had hem ook gezien en heb het patroontje gedownload. Jij bent er direct mee aan de slag gegaan zie ik. Het is leuk geworden hoor!