Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 20 april 2009

rondje tuin

Met deze prachtige dagen is er in de tuin van alles te zien.Het wordt met de dag mooier.De blaadjes aan de bomen knappen open.De struiken laten hun bloesem zien.Geel, rose, wit.Ik weet niet eens de namen van al dat moois.Op de rommelmarkt kwam ik dit grappige bordje tegen met WELCOME erop. zelfgemaakt door iemand en met servetten beplakt.Past precies in mijn tuin aan het nostalgische hekje,door mijn vader gemaakt.Kijk ik in de tuin op een grote vijver zie ik daar mevrouw Zwaan deftig zwemmen.Voor het hekje staat ons siergeitje,die maakt het plaatje af.

Fijne dag allemaal, groetjes Annemieke

7 opmerkingen:

ingrid zei

Wat een heerlijke tuin !
Vandaag maar weer fijn van genieten !
Fijne dag , groetjes Ingrid.

marjolein zei

het is echt tuinweer geniet maar van al dat moois om je heen....
groetjes

Corrie zei

Je hebt een prachtige tuin, dat zag ik al op vorige foto's (van je giletje).
Heerlijk is het hè om al die kleuren weer om je heen te hebben. De schoenlappersplant doet het dit jaar eindelijk bij ons ook goed, ik vind ze zó mooi!

THEA zei

Vandaag word het ook weer heerlijk tuinweer Annemieke!!!

Ik ben snel de badkamer aan het poetsen en dan naar buiten!!

Ik heb genoten van je collage!!Het is iedere dag een feest, al dat groen en die mooie bloemen. Ik krijg er geen genoeg van!!!
Geniet, geniet!Doe jij dat ook ??Volgens mij, als ik je logjes zo lees, wel he!!

groetjes van Thea

Gerda Hartman zei

Geweldig die tuin. Daar kun je heerlijk van genieten. Wij zeggen al de bonte wilg kun je bijna zien groeien. Mooiste tijd van het jaar vind ik dit.

lut zei

Ik zou zo door je poortje naar binnen willen. Wat gezellig bij jou! Fijne avond.

willy zei

Je had niet moeten schrijven dat het een siergeitje was. Ik dacht dat ie echt was! Mooie foto's.
groetjes.