Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 30 april 2009

Koninginnedag 2009

Vandaag Koninginnedag.Het beloofd een mooie dag te worden.Zowel in de natuur als voor onze Koninklijke familie.Wij wensen hen toe veel geluk,wijsheid en kracht in hun hoge positie.Ik blijf gewoon thuis,lekker genieten van mijn tuin die ik een beetje koninklijk heb versierd en ga fijn handwerken met bij de koffie natuurlijk zo'n heerlijke dikke grote ORANJE tompouze. Iedereen een fijne Koninginnedag toegewenst door
C r e a A n n e m i e k e

7 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ziet er weer gezellig uit. Hier wordt net de vlag opgehangen. Fijne dag en proost!

Marjolein zei

oranje groetjes en een hele gezellige tuinkoninginne feestdag , ik ga ook heerlijk met mijn speldenkussentje buiten zitten, wel in een oranje vestje natuurlijk.....

GRANNY'S HOUSE zei

Jij ook een hele gezellige dag, de vlag hangt nu bij mij en ik heb een oranje shirt aangetrokken, wat mij betreft kan het beginnen.

Groetjes
Ines

ingrid zei

Het begon zo mooi , maar helaas...
Groetjes Ingrid.

Mama Monique zei

We hadden er vandaag allemaal zo'n zin in. Een feest moest het zijn!
Met geen woorden te omschrijven...

quilting Jeannet zei

Ga je niet naar de vrijmarkt Annemieke ! dan mis je wat, ik heb er twee leuke houten kistjes gescoord, kijk maar op de blog !
Zaterdag is de curiosamarkt in swinshoek ja, ik ga naar de groenmarkt in Hellevoetsluis aan de dijkweg.

groetjes, Jeannet

t brocante sfeertje zei

S'morgens nog overal fier wapperende vlaggen en s'middags halfstok.Kan t maar niet bevatten.
Ingrid