Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 16 april 2009

scrap van A-Z

Het thema van de scrap van deze week was muziek en winkelen.Nou daar is wel wat van te maken.Ik ben lid van een zangkoor,dus geregeld hebben we een uitvoering.Vorig jaar mei hadden we een grote zangdag van veel koren bij elkaar in de Rotterdamse DOELEN.Ook speel ik orgel en een beetje dwarsfluit. De andere scrap heb ik gemaakt over winkelen.Nou,om heel eerlijk te zijn geef ik daar niet zo om.Waar ik wel heel veel plezier in heb is het bezoeken van rommelmarktjes en snuffelschuurtjes.Ik schijn een echte speurdersneus te hebben, want ik kom met de leukste,grappigste,mooiste,oudste dingen thuis.Ik bedoel maar!!!!!Waarschijnlijk geërfd van mijn voorgeslacht.
Mag ik iedereen weer een goede dag toewensen,
Crea Annemieke

6 opmerkingen:

lut zei

Annemieke, wat ben jij een creatieve vrouw! Rommelmarkten bezoeken is ook één van mijn favorieten. Jij ook een fijne dag!

ingrid zei

Was net te vroeg op je blog ; er was nog geen nieuw berichtje ; nu dus wel...
Leuk om te lezen dat jij ook niet zoveel met winkelen hebt ; bij mij is het ook vaak "moeten"rommelmarkten en kringloopwinkels bezoek ik wel altijd met veel plezier !
Leuke Scraps.
Zonnige dag ! ( Hier in Assen schijnt de zon volop !)
Groetjes Ingrid.

GRANNY'S HOUSE zei

Jij zult je ook niet snel vervelen, het ziet er weer mooi uit.
Ik ben ook gek op rommelmarkten en kringloopwinkels en soms moet ik me inhouden, want ik weet nu al niet meer waar ik alles laten moet ;-)

Fijne dag en groetjes
Ines

Gerda Hartman zei

Hier ook geen winkeltype, behalve naar de markt en lapjes en knutselspulletjes kopen! Je hebt weer een leuke collage gemaakt.

het lieveheersbeestje zei

Nou als je van rommeltjes houdt, zit je hier tussen een heleboel mede'snuffelaars' hoor! Ik ben ook geen winkelliefhebber. Ik ga naar de stad, koop wat ik nodig heb en fiets zo snel mogelijk weer naar huis, haha! Maar de kringloop is een ander verhaal, daar kan ik wel een uur snuffelen...
Je scrap LO is heel mooi geworden, echt, je bent heel veelzijdig hoor!

Betty zei

Hoi Annemieke,

Wat een leuke scrap heb je gemaakt.Pittige kleurtjes ook.Je boek is toch haast wel vol zeker?

Doeii Betty