Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 27 april 2009

Mijn oudewetse leesplankje

Het leesplankje door mij geborduurd.Ooit eens gekocht op een beurs als pakket.Heel erg mooi maar nog veel mooier om het te borduren.Het was een hele, hele grote klus.Ik heb er ook lang over gedaan.Soms weer een poosje opgeborgen.Maar nu is het al een tijdje af.En heb ik het in de keuken hangen.Toen mijn oppaskinderen nog een stuk kleiner waren probeerden ze het te lezen en op het laatst konden ze het helemaal uit het hoofd, zonder te kijken.Kijk dat bedoel ik ,ook tussen de middag nog een klein lesje!!!!! De hartelijke AAP- NOOT- MIES -groetjes van
Crea Annemieke

13 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Blijft altijd leuk! Fijne dag.

quilting Jeannet zei

Geinig Annemieke ! Ik heb het originele leesplankje nog ergens, ik zal het meteen weer eens gaan opzoeken en ergens neerzetten ! leuk.

Groetjes, Jeannet

marjolein zei

nostalgie , heerlijk ;o)

lut zei

Heel mooi! Fijne dag.

Betty zei

Hoi Annemieke,

wat een berg steekjes zijn dat geweest, en telkens andere kleurtjes.Maar het is mooi geworden.

Groetjes van Betty

Marja Visscher zei

Leuk een geborduurd leesplankje. Borduurde zelf ook graag, maar daar komt door mijn werk, helaas niets meer van. Maar ik klaag niet hoor, mijn werk is super leuk. Daarnaast speel ik ook nog viool en daar gaat elke avond trouw zo'n twee uur inzitten. Maar ook dat vind ik heerlijk. Moet morgen vroeg naar vioolles, dus ik ga na dat ik even op je blog rondkijk lekker aan het spelen. Fijne avond nog! Liefs Marja

THEA zei

Dat geloof ik je meteen, dat het een heel werk was!!Maar het is wel leuk geworden, en meteen leerzaam !!

Groetjes Thea

ingrid zei

Wat leuk ; daar heb ik nog mee leren lezen ! ( Zat helemaal in het noorden van Groningen op school en daar gebruikten zedat toen nog . Toen ik 9 was verhuisden we naar Barneveld daar ging het op school heel anaders toe...)
Fijne dag , groetjes Ingrid.

Yvonne V zei

Dit pakket heb ik ook liggen.... al jááááááren. Ooit aan begonnen, nooit aan verder gegaan. Misschien ergens in de toekomst nog eens, want hij is wel ontzettend leuk :o)

Mama Monique zei

Wat is 'ie leuk!
Ben er altijd al erg van gecharmeerd geweest, maar deze geborduurde variant vind ik wel heel erg mooi ;-)

Corrie zei

Wat een enig leesplankje, ik heb het patroon ook nog liggen maar of ik het ook ga borduren is een grote vraag.

Lenie zei

Ik heb ook een geborduurd leesplankje, maar dat is volgens mij een Katholieke versie. Er bestaan veel verschillende versies. Ik zal er wel eens een paar op de foto zetten. Mijn moeder was gek op leesplankjes.

Jouw leesplankje heb ik als kind zijnde ook gehad, ik ben nu bijna 47 en kan het nog steeds opratelen....

Leuk dat je daar de geborduurde versie van hebt !

Tineke...... zei

ziet er heel mooi uit :)