Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 6 april 2009

Kom in de Kas

Afgelopen zaterdag zijn we samen naar Kom in de Kas geweest.Heeft altijd mijn belangstelling , alles wat groeit en bloeit.In mijn woonomgeving zijn heel wat kassen te vinden.We konden dus kiezen.We zijn naar een potrozen-kwekerij gegaan.Zo mooi en zo vol technisch vernuft.Een robot stekt de plantjes en zo gaat er heel veel automatisch.Na 12 weken is het pot-roosje klaar voor de verkoop.Capaciteit 80.000 potroosjes per week.Daar wordt je gewoon stil van.Verder zijn we nog bij een paprika kas ,strelitzia kas en andijvie kas op bezoek gegaan.Hier een kijkje van ons bezoek. Aan het begin van de nieuwe werkweek wil ik iederen een fijne dag toewensen met de vriendelijke groetjes van Crea Annemieke

10 opmerkingen:

Marjan zei

Goedenmorgen,

Het was leuk he bij Kom in de Kas.Toen wij er waren was het heel erg druk, rijen auto's langs de kant van de weg.het was wel een koude wind hoor op de vlakte.

Fijne zonnige dag van Marjan

Anoniem zei

Hoi Annemieke,
Wat een leuke impressie van je daagje in de kas, wij zijn dit jaar niet geweest, vonden het vorig jaar te druk en te chaotisch met parkeren.

groetjes, Jeannet

Gerda Hartman zei

Prachtig gezicht lijkt me dat.

ingrid zei

Ziet er leuk uit zo op de foto's. Wij waren die hele dag op div. sportvelden te vinden...
Fijne dag , groetjes Ingrid.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heb je weer een mooie foto's gemaakt, ik geniet op die manier ook van Kom in de kas.

Groetjes
Ines

Jorina zei

Hoi mam,

Wat een gezellig plaatje zo, ziet er lekker fleurig uit.
Nog bedankt voor de oppas van zaterdag en de strijk die je weer hebt weg gewerkt.
Fijne dag verder!
Dikke kus van Jorina

Betty zei

Hallo Annemieke,

Ik vond het knap druk overal bij de kassen.Maar wel leerzaam.Anders creatief, vind je niet?
Nou de zon laat het hier afweten, jammer hoor!!

Groeten van Betty

Oma Nijn's Country Huis zei

hallo Annemieke

leuk dat je bij mij geweest bent,
je hebt een leuke blog, ik was al
meer bij je geweest.
zal je blijven volgen,en je staat bij mijn dochter Annemieke in haar favorieten.
Groeten Oma Nijn

Mama Monique zei

Haha, dan hebben we elkaar "net" gemist! Wij hebben diezelfde dag een kijkje genomen in de kas met potrozen, de kas met paprikas, de tomaten- en de auberginekas. Die met de potrozen vonden wij het indrukwekkendst. Daarna zijn we nog even door gereden naar de korenmolen maar die was helaas net aan het afsluiten.

Het was er wel een mooie dag voor he? Om bij de ene en de andere kas een kijkje te mogen nemen.

het lieveheersbeestje zei

hallo Annemieke! Wat een leuke foto's! En wat zie je er leuk uit, echt niet zoals andere 'oma's ' er uit zien hoor! Ik had ook wel eens in een kas willen kijken, maar die hebben we hier niet in Drenthe...