Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 2 mei 2009

Verdrietig

Ik heb nog geen nieuw logje kunnen schrijven na die verdrietige Koninginnedag van 2009.Veel is er op de blogs door anderen al over geschreven en sommigen hebben foto's laten zien.Het heeft me heel erg diep geraakt.Zo'n mooie nationale feestdag die ons hele land aangaat ,is veranderd in een dag met een zwarte rand.Ik heb wel gehandwerkt,ben een truitje aan het BREIEN en het speldenblokje aan het BORDUREN.Ik heb geen nieuwe KLOSJES gemaakt, maar volgende week hoop ik mijn werkstukje te laten zien.Al zeg ik het zelf het is een heel leuk,nuttig en fleurig werkstukje aan het worden!!!
Ik groet jullie allemaal vanaf deze prachtige plaats
genomen in de duinen tijdens een fietstocht Crea Annemieke

10 opmerkingen:

Peti zei

Een mooie foto, Annemieke. Een fietstocht is goed om het heel verdrietige een plekje te geven, want begrijpen doen we het niet.

Erna zei

Ja inderdaad begrijpen doe je het niet. Wanneer je de krant moet geloven dan gaat het om een wraak aktie. Hij wilde wraak nemen op zijn baas die hem ontslagen had uit de beveiliging. Hij wilde hiermee laten zien dat de beveiliging heel slecht is geregeld.

ingrid zei

Mooi genomen foto !
En ja hoe groot de ellende die 1 iemand kan aanrichten...
Groetjes Ingrid.

het lieveheersbeestje zei

Het leven is zo fragiel Annemieke, we moeten er met volle teugen van genieten! Je hebt een prachtige foto geplaatst hoor!

gerda zei

Het is en blijft ongelooflijk Annemieke. Voor de mensen en vooral d ekinderen die dit hebben gezien en meegemaakt vind ik het verschrikkelijk, vooral bij de kinderen breekt mijn hart! Wat zijn we dan weer klein en nietig in dit leven. En wat ben ik dan weer dankbaar voor mijn eigen kruisje!lieve groet Gerda

Marjolein zei

Fijn dat je even naar buiten kon , wat een leuke foto bij het hek.....en ik wens je evengoed weer een fijne dag, dat moeten we er zelf maar van maken...groetjes Marjolein

Inge Slaats zei

Prachtige foto, Annemieke!
En ja, die Koninginnedag....iedereen is er door aangeslagen, het is afschuwelijk wat er gebeurd is.

Joke zei

Mooie foto Annemieke.

Ik begrijp dat je ons, wat je klosjeswerkstuk betreft, nog even een weekje langer in spanning laat zitten....

groetjes,
Joke.

Marja Visscher zei

Mooie romantische foto!Ja, ik heb er ook wat over gezegd op mijn blog. Maar eigenlijk schieten woorden tekort. Iemand zei eens: als alle rugzakjes op een grote hoop liggen en je kunt kiezen, pak je als mens toch allemaal maar al te graag je eigen rugzakje terug. En zo is het maar net.
vr.gr. Marja

Oma Nijn's Country Huis zei

lieve Annemieke
het is ne blijft erg,met geen pen te beschrijven.
het is een paar dagen geleden en nog steeds moet je er aan denken.
Er heerst nu in heel veel huizen verdriet,en dat doet me ontzettend veel pijn,dat krijg ik dus niet uit mijn gedachten.
liefs OMA NIJN