Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 26 mei 2009

Grappig knuffelbeest

Een nijlpaard met streepjes,nog nooit gezien natuurlijk.Maar als je het zelf maakt, gaat de fantasie op de loop.Met wat restjes wol en een paar avondjes haken is dit grappige knuffelbeest het resultaat.En zo zit er dus bij Annemieke een gehaakt,gestreept nijlpaard in huis. Het heeft hier vannacht erg veel geregend en geonweerd, er is 42 ml water gevallen.Dat zijn dus 42 emmers water op een vierkante meter,wauuuuu, dat is veel.Dat zullen de bloemetjes en het gras wel fijn vinden, want die hadden zo'n dorst.

Ontvang de vriendelijke groetjes en een gezellige dag,
Crea Annemieke

10 opmerkingen:

Ingrid. zei

Ja , wat ging het tekeer he !
Leuke knuffel.
Fijne dag , groetjes Ingrid.

lut zei

Wat ben je weer heerlijk bezig geweest, Annemieke. Bij ons heeft het gisteravond en vannacht er geonweerd. Ga dadelijk eens kijken hoeveel water er wel viel. Fijne dag verder.

Gerda Hartman zei

Wat een vrolijke nieuwe huisgenoot.

quilting Jeannet zei

Hoi Annemieke,
wat een vreselijk leuk beest heb je weer gemaakt ! daar moet je je eigen lijn in gaan maken, beesten van crea Annemieke ofzo en dan op de markt gaan staan, sucses verzekerd ! Ik ben de eerste koper.
Jorrit komt eten hoor tussen de middag.

groetjes, Jeannet

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lekker ding :-D
Hier was het ook noodweer en het ziet er nog niet gezellig uit buiten, goed quiltweer.

Groetjes
Ines

willy zei

Het knuffelbeest is je goed gelukt. Het streepje staat 'm leuk.
Je breirol mag er ook zijn, erg mooi zijn de patronen.
Hier heeft het ook geregend en in de verte klonk onweer. Maar van de hoeveelheid heb ik geen idee.
Het is hier nu droog en winderig.
Fijne dag!

Hoekje van ons Marianneke zei

Wat een vrolijk knuffelbeest zeg, ziet er heel gezellig uit, leuk om op die manier je restjes te verwerken , ook hier behoorlijk noodweer geweest niet normaal meer vanacht, en nu flinke storm je waait uit je hemd,
groetjes van ons Marianneke

Francien zei

Oh wat issie leuk Annemieke..ziet er heel goed uit en wat een leuke kleurtjes bij elkaar...zo.n knuffel wil iedereen wel denk ik maar...en hier heeft het natuurlijk ook vreselijk geregend maar het enge vond ik een beetje het vele blitzen het hield maar niet op wel een half uur achter elkaar..de slaapkamer bleef verlicht...werd er een beetje angstig van...
groetjes Francien.

Anoniem zei

Hallo annemieke

wat een leuke knuffel
lijkt veel op de knuffel van kayne
alleen die heeft andere kleurtjes

gr helen

Marja Visscher zei

Tjemig wat ben jij toch een bezige bij! Waar haal je de tijd vandaan?!Leuk beest trouwens! Verkoop je die via je Blog of heb je een winkeltje aan huis? Volgens mij heb je daar toch altijd wel gegadigden voor. Mijn moeder heeft ook eens van die leukertjes gebreid. Een vogel, een konijn en nog iets dat ik nu even kwijt ben. Ze kwamen uit een hele oude Margriet of Libelle. Maar die knuffels blijven gewoon van alle tijden. Gewoon even een jasje in een modieus kleurtje en het is helemaal 2009, toch?
Vriendelijke groeten, Marja