Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 6 mei 2009

Koeienontbijtsetje

Een eigengemaakt ontbijtsetje.Bij Xenos bordjes en kopjes gekocht en deze met speciale lijm beplakt met koeieservetten.Dit hebben we gedaan met al de dames van de vrouwenvereniging.Zo ging iedereen met een gezellig ontbijtsetje naar huis.Zelf heb ik er nog twee geborduurde servetringen bij gemaakt. Mag ik iedereen een gezellige dag toewensen,Crea Annemieke

8 opmerkingen:

Ingrid. zei

Wat leuk geworden ! Heb je het al eens eerder gedaan ? Blijven de plaatjes na bijv. een aantal keren afwassen ook nog goed zitten ?
Fijne dag , groetjes Ingrid.

Caroline zei

Volgens mij maak jij elke dag wel iets :-)) Leuke dinge heb je de afgelopen tijd weer gedaan. Sjaaltjes doen het bij mij ook altijd goed. 20 steken op pen 20 met "Gedifra", bolletje op breien en je hebt een geweldig sjaaltje.
groetjessss

GRANNY'S HOUSE zei

Wat leuk, blijft het zitten, of is het alleen voor de sier?

Groetjes
Ines

lut zei

Heel leuk, Annemieke! Ja, blijft het mooi na de afwas?

Crea Annemieke zei

Dag dames,

De plaatjes op mijn ontbijtsetje blijven goed zitten.Ik was het heel voorzichtig af en ik hou het eigenlijk meer voor de sier in mijn vitrinekast.Bij de doe het zelf dingetjes.

Groetjes Annemieke

Francien zei

Bedankt Annemieke voor het antwoord op de breinaaldenvraag...en heb gelijk nog en tip van Caroline erbij, heb ook dat gedifragaren...bedankt ook....en nu naar je koeitjesservies...Het is heel leuk geworden en zo heb je je eigen ontbijtsetje heel leuk gedaan met de servietringen ook...
groetjes Francien.

Marjolein zei

eet smakelijk met dit leuke setje......groetjes en fijne dag

Ada zei

Leuk zeg! Ik zou ook wel lid willen worden van die vrouwenvereniging. De dames boffen met zo'n creatieve voorzitster.
Dag, Ada