Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 13 mei 2009

Vogelhuisje

Bij Annemieke in de keuken hangt dit vogelhuisje.En er zitten al vogeltjes in.Eén houdt de wacht en de ander zit te koekeloeren wat er allemaal gebeurt en het nestje op orde te brengen.Dat kan ik dus van dichtbij meemaken. Het zijn fantasie-kleuren geworden voor dit huisje,omdat ik in mijn keuken nu deze kleuren heb,past het er heel leuk bij!!!
Groetjes CREA ANNEMIEKE

10 opmerkingen:

het lieveheersbeestje zei

Bedankt voor je complimentjes Annemieke... Maar hier zie ik ook iets heel moois! Prachtig gemaakt! Ik was er ook al eens mee begonnen, maar omdat we nu de hele woonkamer leeg hebben gehaald en gaan schilderen, sausen en een nieuwe vloer gaan leggen, komt er voorlopig niet veel van 'leuke dingen maken'... Gelukkig heb ik mijn haakwerkje naast het bed liggen (we 'wonen' nu boven..)!
Groetjes mama Lieveheersbeestje.

quilting Jeannet zei

Leuk geworden Annemieke !

groetjes, Jeannet

lut zei

Annemieke, jij werkt ook 's nachts zeker? :-) Heel mooi! Een fijne dag.

Marjolein zei

geweldig leuk Annemieke, zonnige groetjes marjolein

ingrid zei

Wat een schattig vogelhuisje !
Fijne dag , groetjes Ingrid.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een vrolijk quiltje is het geworden en die kleurtjes....

Groetjes
Ines

Joyce zei

Gezellig vogelhuisje!! Daar voelt ieder vogeltje zich vast in thuis!!

Cybele's patch zei

Wat is het een leuk quiltje geworden.

Gerda Hartman zei

Hij is echt heel erg leuk geworden. Mooie kleurtjes.

katrien zei

Wat is je quiltje mooi geworden.