Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 4 mei 2009

zomersjaal

Vorige week zag ik bij Blokker deze mooie bolletjes wol liggen, in de aanbieding.Ik vond de kleurtjes zo fris en het materiaal zo grappig ,een beetje rafelig.Ik ben er een zomersjaal van aan het breien.Kan dat dan ook een zomersjaal? Bij ANNEMIEKE wel hoor, die draagt altijd sjaaltjes in bloesjes en truitjes en shirtjes.Deze sjaal is er natuurlijk één voor een frissere zomerdag!!!! Ik ga nog even genieten van een paar vrije dagen ,
Ontvang de vriendelijke groetjes van Annemieke

8 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Wat een heerlijke kleurtjes. Helemaal mijn favoriet, blauw met groen. Ik ga van de week naar de stad. Eens kijken bij de Blokker!

GRANNY'S HOUSE zei

Ze zijn mooi, ik heb er met een schuin oog naar gekeken en ben toen snel doorgelopen ;-)

Groetjes
Ines

Miriam zei

Zalige zomer kleurtjes! Ik heb ze hier niet zien liggen, waarschijnlijk waren ze al uitverkocht (maar goed ook, want ik heb helemaal geen tijd om nóg een project op te starten)

Groetjes en een fijne dag vandaag,
Miriam

Mama Monique zei

Wat ziet het er vrolijk uit in die kleurtjes! Zal een prachtige zomersjaal worden die je vast veel zult dragen.

lut zei

Wat een vrolijke kleurtjes!

Anoniem zei

Mooi Annemieke !

groetjes, Jeannet

Francien zei

Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog....
Ja....die heb ik ook en wat een lekker prijsje zijn ze hè??...mag ik weten op welke naaldsterkte je het sjaaltje breid??het staat niet op het labeltje...ben er ook nog niet mee begonnen...je bent al een eind zo te zien...geniet van je vrije dagen ...ze zijn zo om hoor...veel plezier
groetjes Francien.

ingrid zei

Erg fleurig , en een zomer sjaal kan natuurlijk !
Hier begint woensdag het gewone leven weer.
Nog fijne vrije dagen.
Groetjes Ingrid.