Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 11 mei 2009

Moederdag

Ook Annemieke is verwend op Moederdag.Mooie en nuttige kadootje heb ik gekregen.En al staat mijn huis al supervol, toch is er altijd wel wat te bedenken wat ze nog nét niet heeft.Zoals deze mooie zilverkleurige vaas met 5 kleine vaasjes erop, enig toch!!Riverdale onderzetters van riet,een tasje van Parfumerie Douglas met een luchtje en creme voor gezicht en voeten.Een heerlijke doos bonbons.En een gebloemd tuinsetje,harkje,schepje en snoeimes.Het was prachtig weer dus we hebben gezellig buiten op het terras koffie gedronken met moederdag gebak erbij en 's avonds buiten lekker warm gegeten. Iedereen een fijne creatieve werkweek toegewenst door
Crea Annemieke

7 opmerkingen:

Ingrid. zei

Heerlijk he , moederdag !
Fijne maandag , groetjes Ingrid.

Hoekje van ons Marianneke zei

Zo lekker verwend hoor, dat is puur genieten,
groetjes van ons Marianneke

Gerda Hartman zei

Je bent lekker verwend!

lut zei

Jij zal lang kunnen genieten van je moederdagcadeau's

quilting Jeannet zei

Wat ben je verwend Annemieke !! dat heb je als je dochter bij Douglas werkt. Ik hoop dat je nog wel komt hoor om bloggerweetjes uit te wisselen, ik weet bv ook niet hoe ik dat met die labels moet doen.

groetjes, Jeannet

Francien zei

Leuk hoor zo.n moederdag....je bent zeker verwend.... en bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog....mijnandere handwerkblok met de speldenkussentjes enzo heet anders...zal het even hier neerzetten als je wilt kijken:
http://francien-bulldogmeis.blogspot.com

Ben ook weer an het patchworken geslagen...hexagons...altijd leuk om te doen.
groetjes Francien.

disa zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色