Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 23 mei 2009

retro-klosjes

Ik heb weer een stel nieuwe klosjes gemaakt.Helemaal andere kleurtjes,soort retro-kleurtjes.Vorige week op de rommelmarkt in ons dorp een hele zak met lapjes gekocht voor twee euro.Daar zat van alles in, kerststofjes,zomer-en paasstofjes, en deze lapjes van veel bruin met oranje.Dat lijkt me wel wat.En het begin is er, Annemieke gaat eens broeden op een idee wat het zal gaan worden.Maar dat komt wel goed hoor,geloof me!!!! Het omaatje wat toekijkt is een echte leukerd.Ze voelt zich bij Annemieke prima thuis.Het is iemand van vóór het retro-tijdperk.Ze heeft haar bontpantoffeltjes nog aan.En jullie raden het al waar ze vandaan komt, juist van de r......markt.
De mevrouw die ze mij verkocht zei: ik ben zo blij dat U haar koopt,want ze zal een goed thuis krijgen op haar oude dag.Nou wat denken jullie ervan?

Groetjes van Crea Annemieke

14 opmerkingen:

Guusje zei

Wat leuk een stapel stofjes kopen en dan zien dat er van deze mooie klosjes uit kunnen komen en wat een lief omaatje. Volgens mij wordt ze door jouw heel goed verzorgd.

wilma zei

Mooie retro klossen.
wat fijn dat oma een goede plek heeft gekregen bij jou!!

Marjolein zei

het is weer een gezellige boel bij jou, ik log niet meer heb mijn blog verwijderd maar ik groet je hartelijk en kom zeker bij je langs waaien

groetjes en een zonnig weekend wens ik je
Marjolein

GRANNY'S HOUSE zei

Oh Annemieke wat een ontzettend lief omaatje en je retroklosjes zijn ook zo mooi.

Groetjes
Ines

katrien zei

Mooie klosjes heb je er weer bij.

Mirjam zei

Je gaat hard door met de klosjes hoor! Leuk hè zo'n zak met allemaal stofjes?

Anoniem zei

Hee wat een leuke klosjes, grappig die stofjes, die nu weer gewaardeerd worden !!
En ja, een lief oma'tje.
Je huis is weer gezellig veranderd hierboven.

En túúrlijk komt daar weer wat moois uit, leer mij Crea Annemieke kennen, pffff !!;-))

mm

Gerda Hartman zei

Wat een leuke klosjes heb je er weer bij. En een nieuwe bewoonster. Ze voelt zich vast snel bij je thuis.

Erna zei

Gezellige mooie klosjes en een heel leuk omaatje.

gerda de bruyn zei

hè gezellig weer hier! even genoten van je foto's. En oma gaat genieten van de zomer let maar op. Pas wel op voor ongevraagde wijsheden, of ben jij daar wel tegen bestand :-))) groetjes vanuit ene zonnig Flakkee.
gerda

Inge Slaats zei

Wat een schattig omaatje en wat knap van jou dat jij van deze retrostofjes zulke leuke klosjes kunt maken. Als ik zo'n zakje met ouwe lapjes zie, denk ik altijd "wat moet ik ermee?", met andere woorden: ik kan niet door oude rommel heenkijken, zie alleen maar rommel en niet wat het eventueel allemaal voor prachtigs zou kunnen worden.

Ingrid. zei

Erg lief omatje !
Fijne , zonnige , zondag , groetjes Ingrid.

Balsemien zei

Fijn dat je zo blij bent met je aankopen. Ben benieuwd waar je op zit te broeden!
Fijne zondagavond...

Caroline zei

Ik vind het omaatje echt een schatje om te zien. EEn zak met lapjes voor 2 euro is helemaal super en ik voel de spanning al.............. van het thuis omkeren en kijken wat erin zit. Kadootjes noem ik dat. Als het goed is staat er woensdag zo'n zak vol bij mijn handwerkclub in het zorgcentrum! Ben zooooo benieuwd!!
groetjesss