Mijn foto
Ik ben Annemieke ,65 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 11 mei 2009

Moederdag

Ook Annemieke is verwend op Moederdag.Mooie en nuttige kadootje heb ik gekregen.En al staat mijn huis al supervol, toch is er altijd wel wat te bedenken wat ze nog nét niet heeft.Zoals deze mooie zilverkleurige vaas met 5 kleine vaasjes erop, enig toch!!Riverdale onderzetters van riet,een tasje van Parfumerie Douglas met een luchtje en creme voor gezicht en voeten.Een heerlijke doos bonbons.En een gebloemd tuinsetje,harkje,schepje en snoeimes.Het was prachtig weer dus we hebben gezellig buiten op het terras koffie gedronken met moederdag gebak erbij en 's avonds buiten lekker warm gegeten. Iedereen een fijne creatieve werkweek toegewenst door
Crea Annemieke

6 opmerkingen:

Ingrid. zei

Heerlijk he , moederdag !
Fijne maandag , groetjes Ingrid.

Hoekje van ons Marianneke zei

Zo lekker verwend hoor, dat is puur genieten,
groetjes van ons Marianneke

Gerda Hartman zei

Je bent lekker verwend!

lut zei

Jij zal lang kunnen genieten van je moederdagcadeau's

quilting Jeannet zei

Wat ben je verwend Annemieke !! dat heb je als je dochter bij Douglas werkt. Ik hoop dat je nog wel komt hoor om bloggerweetjes uit te wisselen, ik weet bv ook niet hoe ik dat met die labels moet doen.

groetjes, Jeannet

Francien zei

Leuk hoor zo.n moederdag....je bent zeker verwend.... en bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog....mijnandere handwerkblok met de speldenkussentjes enzo heet anders...zal het even hier neerzetten als je wilt kijken:
http://francien-bulldogmeis.blogspot.com

Ben ook weer an het patchworken geslagen...hexagons...altijd leuk om te doen.
groetjes Francien.