Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 11 augustus 2009

mijn augustus-quiltje

Goedendag beste lezers,
Ik heb hard gewerkt aan mijn augustus quiltje.En nu is het af. Op de vlinder en bloem heb ik lovertjes geborduurd.Die gaan glinsteren als het donker wordt.Dat is zo'n schattig gezicht.Om de foto te nemen heb ik het even opgehangen in de tuin, die is nu ook zo mooi.Ik ben er veel in te vinden.Is het niet om te werken en water te geven dan wel om heerlijk in te zitten en te lezen of handwerken. Het is hier nu maar somber en regenachtig weer, ik ga snel aan de slag in huis daar is het nu goed weer voor.Fijne dag allemaal,groetjes Annemieke

12 opmerkingen:

katrien zei

Leuk hoor je quiltje.En in de tuin ziet het er heel leuk uit.

Else zei

Oh wat heb je het weer gezellig gemaakt, leuk je bommetje! Succes met poetsen, inderdaad heerlijk weertje voor. Fijne dag, Else

Irma zei

prachtig is hij geworden je quilt, ik heb je foto aangeklikt waarna hij vergroot want op jouw collages is zoveel leuks te zien en ik wil niets missen.
Ik vind de glimmende lovertjes erop ook een erg leuk idee, geeft inderdaad savonds een mooi efect.
Wat leuk dat je op mijn blog schreef dat je musicaal bent, nou ik bak er niets van hoor, in de kamer staat een hele oude piano (van de kringloop)voor de sier met een muziekboek met oude liedjes zoals ïn Holland staat een huis" en "berend botje" en soms komt er iemand die een liedje speelt spontaan en dat is altijd zo gezellig.
Nou Annemieke je blog van vandaag was weer erg gezellig, een leuk begin van de dag om dit soort blogs te lezen, groetjes Irma.

Marja Visscher zei

De tuin en de natuur heeft het buitje nodig. Dat zijn van die natuurlijke pauzes die worden ingelast. Gewoon weer effe aan het werk omdat het toch regent. Dus niet alleen verfrissend voor de natuur.
Fijne dag verder!
Vriendelijke groeten, Marja

jorrit zei

hallo annemieke wat een mooi augustus quiltje mijn mama had hem de dag dat we hem kregen al gelijk af gemaakt maar mama is ook heel erg snel in dat soort kleine quilt klusjes en waneer kom je een keer langs want dat moeten we nog wel bespreken anders kom je mischien op
een dag dat wij weg zijn en dat zou niet erg leuk zijn
groetjes van jorrit

GRANNY'S HOUSE zei

Lief quiltje en van jou tuin krijg ik een zonnig gevoel en diem is hier ook nergens te vinden.

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Mooi geworden je Bommetje Annemieke ! leuk idee die lovertjes.
Het was inderdaad weer erg leuk op de fokveedag, altijd een leuk uitje.

groetjes, Jeannet

Oma Nijn's Country Huis zei

hallo Annemieke.
mooi quiltje is dat,je bent wel erg creatief met dat warme weer hoor,ik doe niet zoveel.ja achter de coputer zitten.

je tuin ziet er gezellig uit.

fijne dag oma nijn

lut zei

Troost je, Annemieke, 't is hier ook al zo'n somber weer. Geen regen maar niet geen zomerweer ook niet. Blijf lekker binnen en geniet van je quiltje. Toch een fijne dag gewenst.

willy zei

Wat heb je er een feestelijk quiltje van gemaakt.
Vanmiddag heb je denk ik nog heerlijk in de tuin kunnen zitten.

het lieveheersbeestje zei

Regen?!?! Hier is het al heel lang droog! Maar je prachtige quiltje ziet er zowizo heel mooi en zonnig uit...prachtig! Leuk idee ook om er palletjes bij te gebruiken!
Groetjes van mama lieveheersbeestje, die maar weer eens de droge plantjes in de tuin water gaat geven en de vuurkorf gaat opstoken.

THEA zei

Hier regent het ook al zowat de hele dag ! Het is koud en zo donker !! Brrrrrrr.....het lijkt wel herfst!
Dus ik ben maar naar zolder vertrokken! Daar is altijd wat te doen!!
Met zulk weer,werkt het heerlijk!!
Dat zie ik ook bij jou al weer !!

Groetjes Thea