Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 21 augustus 2009

wat een zomer....

Wat ik zoal deze mooie zomerse week gedaan heb......
Ik zie op verschillende blogs dames die aan het haken zijn.Helemaal in.Mooie kleurtjes, fel of juist pastel.Allemaal kleine blokjes van stokjes die later aan elkaar worden gehaakt.Ik heb ook zo'n plaid.Misschien alwel 25 jaar geleden gemaakt door mijn oma, ook zo'n handwerkster.


Staat het nou niet gezellig op mijn ligstoel vlakbij het zwembad.

Dit prachtige ontbijtlaken voor twee euro vijftig op de rommelmarkt gekocht.Een hele mooie kwaliteit met borduurzij erbij.Echte DMC! Het is een kerstkleed.Dus Annemieke is met de warmte kaarsjes aan het borduren.Het schuurtje in de tuin vol met speelgoed voor de kinderen die bij mij komen spelen.


De vogelverschrikker.Ik geloof dat de vogels er helemaal niet van schrikken.Maar het eerder gezellig vinden in de tuin zo'n vrolijke verschijning.
Een kadootje van Quilting Jeannet voor Annemieke.Een kubus beplakt met scrab-papier waar ik allerlei foto's op heb geplakt en versierd met stickers en lintjes.


Dit was het weer voor deze keer, allemaal bedankt voor het lezen en bekijken van mijn blog, met de vriendelijke groetjes van Crea Annemieke


18 opmerkingen:

Karin zei

Hallo Annemieke,
Prachtig hè, dat gehaakte dekentje.
Wat een koopje dat kersttafelkleed. Hoe kan iemand dat nou weg doen, zou je zeggen. Maar jij bent er blij mee!!
Alvast een fijn weekend,
Karin

Ingrid. zei

Wat weer een gezellig blog. Wat had je weer veel om te laten zien ! Zo'n sprei had ik toen ik klein was ook op m'n bed , over de wollen dekens...
Fijn weekeinde , groetjes Ingrid.

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er weer zo gezellig uit bij jou en dat zwembad moet een verademing geweest zijn de afgelopen dagen.

Groetjes
Ines

Gerda Hartman zei

Je zwembad maakt overuren deze zomer. Lijkt me heerlijk zo in de tuin met dat warme weer. Je deken is super. Die moet je koesteren. Zo'n tafellaken heb ik vroeger ook voor mijn moeder geborduurd. Ze heeft het nog. In roze en groentinten heb ik het gemaakt. Ik ben weer aan een nieuwe deken aan het haken. Foto in mijn blog. Geniet nog even van de zomer. Fijne dag.

willy zei

Wat een mooi gehaakt kleed. Het is nu helemaal in om weer een kleed te haken.
Wat zul je gisteren veel in het zwembad hebben gelegen en dan ter afwisseling even aan het kleedje borduren.
Fijn weekend

lut zei

Wat woon jij toch leuk en gezellig.
Zo'n plaid heb ik ook al jaren en 'k ben er nu terug 2 aan het haken - tussendoor :-).
Het kerstkleed was echt wel een koopje.
Fijn dat je ook een sjaal maakt met ons!! Alvast een gezellig weekend.

Pummelchen zei

das sieht richtig schön aus in dem garten,da möchte ich jetzt sein!!!
das weihnachtstischtuch war ein richtiges schnäpchen... gut so
liebe grüsse
aus der warmen
schweiz pummrl

astridvanbeers zei

Het haken heeft mij ook gegrepen. Wat een grote plaid. Dan moet ik nog even verder.
O, dat zwembad, lijkt me heerlijk.

Miriam zei

Wat een bombardement met creatieviteit zeg, heerlijk! Wat een koopje zeg, dat tafelkleed. Kerstborduren op de warmste dagen van 2009, geinig!

Groetjes
Miriam

christina zei

komt me heel bekend voor ook mijn moeder heeft heel wat van dit spul gehaakt,heb ook nog een effen rose sprei wat nu weer helemaal in is,gr christina

Barnyard Country Gifts zei

Ben er even voor gaan zitten om een aantal blogjes van je "in te halen". Wat een heerlijk zwembad heb je trouwens in de tuin.
Groetjes, Annemieke

het lieveheersbeestje zei

Ik zit hier achter de computer terwijl ik belaagd wordt door een zeer bloeddorstige mug...en het is al véél te laat ook... Maar ik moest nog even op je blogje kijken! Wat een mooi gehaakt kleed heb je daar! En wat een tijd is daar in gaan zitten...wees er maar zuinig op hoor. Maar wel gebruiken natuurlijk. Ik vindt het tafelkleedje ook heel mooi worden; maar nog wel een heel karwei, vóór dat het kerst is....

Peti zei

Dat ziet er gezellig uit bij jouw zwembad, mooie plaid, zie je wel, nooit iets wegdoen! En gelukkig borduurt niet iedereen, zodat jij straks een mooi kerstkleedje hebt, voor weinig geld! groetjes, een fijn weekend.

quilting Jeannet zei

Ja, het is me de zomer wel Annemieke, het kan niet op, als er nou ook nog zo,n heerlijk nazomertje komt, daar hou ik het meeste van, dat gouden septemberlicht. Wat heb je die fotokubus weer leuk gemaakt joh ! zie je wel dat het echt iets voor jou was ? heel erg leuk.
Morgen begint het harde leven weer, tenminste, voor Jorrit dan....

groetjes, Jeannet

jorrit zei

hallo annemieke dat schuurtje vol met speelgoed is erg mooi en dan dat heerlijke zwembad mama zij dat we er mischien volgend jaar ook een
gaan kopen maar nou niet meer hoewel het met die hete zomerdagen nog best lekker is maar in oktober kan je het alweer weghalen dus dan koop je geen zwembad meer en dat kleed is ook erg mooi en dat de vogels niet van de vogelverschrikker schrikken snap ik wel want hij ziet er ook helemaal niet en g uit dus ze schrikken er niet van maar dat is niet erg nou annemieke tot morgen want dan is de vakantie weer voorbij het is echt heel hard gegaan erg jammer maar het is niet anders groetjes van jorrit

Dorine zei

is het weer gezellig bij jou in de tuin en op je blogje. Ik lees het altijd graag. En wat heb je het zwembad leuk afgewerkt beter als zo'n groot blauw ding in je tuin.
En zo'n sprei Ja oook ik had zo'n ding gemaakt voor de kinderen vroeger. Daar hebben ze nog jaren tentje mee gespeeld.
Nu zou ik niet meer weten waar hij gebleven is. groetjes Dorine

Anoniem zei

hallo Annemieke.
gefeliciteerd m.j.moeder's verjaardag geniet er maar van de je elkaar nog hebt
je hebt het weer leuk opgesteld voor mij veel bekende plaatjes
ik ben pas nog in de buurt geweest maar toen was ik met een kennis uit dirksland andere keer dacht ik
om aan te gaan groetjes Maartje.b

Marja Visscher zei

Het gehaakte dekentje deed mij denken aan de spreien op de zelfde wijze gemaakt door mijn moeder. Vijf kinderen en vijf spreien en maar haken en maar haken. Ze haakte ook randjes om de zakdoeken die ze eerst knipte van oude overhemden. Ik verdenk ze er van dat ze mijn vader bij het kopen stimuleerde om toch vooral verschillende kleuren overhemden te kopen om er later roze, licht blauwe en witte zakdoekjes van te maken met een keurig gehaakt randje. Ik heb er boven nog in de kast liggen. Want bij het uit huis gaan kregen we wel een stapeltje mee. Waarschijnlijk een desillusie dat die haakwoede niet op mij is overgegaan. Ik heb wel graag geborduurd, tafelkleden, kastrandjes, kleedjes voor poppenhuizen en kerstkaartjes. Maar dan hebben we het wat mijn handwerkkunst wel gehad. Maar het ziet er allemaal erg mooi uit. Jij kan er wel wat van en in zo'n rap tempo, bijna niet bij te houden!
Fijne avond nog!
Liefs, Marja