Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 17 augustus 2009

Van Harte Welkom in de tuin

Welkom in de tuin, en dan van HARTE!!! De hartjes en geurzakjes in mijn huis.Het grote WELKOMHART hangt aan de deur in een krans en is gemaakt van jute met welkom erop geverfd.Het kleine hartje met Annemieke erop geborduurd hangt aan de sleutel van de buffetkast.Verder gehaakte zeepzakjes ,één geborduurd met hele kleine kraaltjes.Er zijn ook nog een paar hartjes bij die komen van de rommelmarkt.
De ouderwetse houten huishoudtrap.Gevonden door de buurvrouw langs de kant van de weg voor in haar tuin.Maar toen het er eenmaal stond vond ze het toch niet mooi, dan maar naar Annemieke brengen die heeft er nog wel een plaatsje voor.Zeg nou zelf het staat als een TRAP........

De nieuwe tuinkussens met fleurig tafelkleed staat heel erg mooi op het terras.Echt zo'n heerlijk plekje als het buiten maar even lekker weer is zitten we hier koffie te drinken, eten, lezen , breien en zelfs de naaimachine staat hier dikwijls.


Dit geinige tuinset kwam ik tegen op een fair.Dus als we niet zoveel euro's te besteden hebben is dit misschien een idee.Maar of het lekker zit.Misschien met een berg eigengemaakte kussens erin.Dan lijkt me dit beter. Alhoewel, is er nog plaats om te zitten? Een leuk bankje gefotografeerd in de tuin van mijn moeder.

De creatieve groetjes van A N N E M I E K E


15 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Het ziet er weer zo gezellig uit bij jou en je hoeft je niet af te vragen van wie jij het hebt.

Groetjes
Ines

willy zei

Het ziet er weer heel hartelijk uit.
Van je nieuwe tuinkussens kun je komende week voldoende gebruik maken en dan genieten van je tuin, zelfs met huishoudtrap als plantenetagère.
Heeft je buurvrouw er geen spijt van?
De gezellig hoekjes maken heb je i.d.d. niet van een vreemde.
Fijne week.

Gerda Hartman zei

Ik vind die trap super leuk in de tuin met planten erop. En je nieuwe kussens zijn ook heel mooi zo.

Corrie zei

Hartes blijven leuk en jij hebt al een flinke verzameling Amnnemieke. Ik zou zeker ook kiezen voor jouw tuinstoelen om ontspannen te zitten en toch vind ik het houten tuinstel wel erg leuk maar kopen zou ik het zeker ook niet.

Julianna zei

Die hartjes zien er allemaal heel leuk uit.
Die trap vind ik echt grappig en iik dat tuinstel. Maar zoals je al zegt...of je daar makkelijk zit??

Groetjes, Julianna

quilting Jeannet zei

Leuk weer Annemieke, ik ben gek op hartjes, in alle vormen en maten en ik heb ze dan ook overal hangen.Het was weer gezellig dat je er was Annemiek, mijn moeder vind je ook zo,n leuke vrouw, echt waar hoor !! nu eens geen grapje.

groetjes, Jeannet

Oma Nijn's Country Huis zei

wat ziet het er weer gezellig uit bij je, al je hartjes,ze hebben mijn hart gestolen hoor.
dat trapje had ze ook bij mij mogen brengen,maar dat houten tuinset geweldig,je vorige blogmet de fiets heerlijk, dat mis ik echt,kan met mijn been niet fietsen vanaf 1996 ,kreek een ongeluk.
oma nijn

Anoniem zei

Even hoorbaar 'kijken' want stilletjes kom ik steeds langs hoor !!

Als gewoonlijk weer heel sfeervol hier !!

fijne sfeervolle dag
marian'ne m

THEA zei

Gezellig allemaal zo !!
Wat een mooie hartjes, zo schattig!
En die trap.....had je buurvrouw ook bij mij af mogen geven !
Leuk hoor.

Geniet van je nieuwe kussenset! Prachtkleuren hoor! Super!

Groetjes Thea

lut zei

Zo'n laddertje heb ik ook en hartjes zijn ook mijn favoriet.
Het ziet er weer allemaal heel gezellig uit! Geniet ervan.

het lieveheersbeestje zei

Heerlijk! Zo'n gezellige tuin en die hartjes...je bent heel gezellig volgens mij, een echte moeder waar je elke dag even gezellig een bakkie komt doen! (en ondertussen even patroontjes uitwisseld natuurlijk!). Die nieuwe tuinkussens zijn prachtig hoor! Heb je ze gekocht of zelf gemaakt? Ik heb eens kussens overtrokken, maar de stof is erg verbleekt en eigenlijk moeten ze weer overtrokken worden, maar de stof is zo duur. Ik denk er over om er tweedehands gordijnen voor te gaan gebruiken...zou dat goed gaan denk je? Ik zie dat je eigen moedertje ook al zo'n gezelligheidsmoeder is, heerlijk hoor!

jorrit zei

leuk annemieke dat is erg mooi en waar staat die houten trap nou in je tuin ? en dat tuinset is ook erg
mooi de spullen zijn eigenlijk allemaal even mooi nou tot maandag
annemieke dan kan ik weer lekker lachen om jou
groetjes van jorrit

Else zei

Wat heerlijk al die hartjes, en gezellig in je tuin! Mooie nieuwe kussens, en vlgs mij zit het in het bloed (lol) fijne dag, Else

Balsemien zei

Hoi Annemieke,
Wat een gezellige boel heb je er weer van gemaakt. Ik vind de steigerhouten meubels die je tegenwoordig veel ziet mooi om te zien, maar of ze lekker zitten vraag ik me ook af. Mooi je fleurige tuinkussens en kleed!

Ingrid. zei

Nou ik heb weer genoten op je blog ; wat ben ik blij dat je niet echt gestopt bent !
Fijne avond , groetjes van Ingrid.