Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 15 augustus 2009

Wat ziet mijn oog.....


Terwijl heel veel mensen vakantie vieren is het voor de boeren topdrukte.Het graan moet van het land , de stro geperst in balen, gezaaid en geoogst worden.Ik geniet om dan een rondje op het platteland te fietsen.De prachtige koeien keken me nieuwsgierig aan; Ja,jullie moeten op de foto van Annemieke"Nou, goed dan!!We hebben zo'n grote combine van dichtbij zijn werk zien doen.En verder maar weer.Maar wat ziet mijn oog een hele grote spin, zomaar op de rand van het dak,als decoratie!!En een prachtige vlinder die tegen het dak opfladdert. Annemieke maar fietsen met haar " chevroletje" .Het is één en al genieten.Zeker met dit heerlijke weer,ik heb mijn vakantie allang gehad,maar met dit weer en mijn woonomgeving voel ik me elke dag op vakantie.
Allemaal een fijne dag met de zonnige groetjes van
CREA ANNEMIEKE

8 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Meer heeft een mens toch niet nodig :-D

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Heerlijke plattelandsimpressie Annemieke, koeien zijn mijn favoriete beesten, en die megagrotecombines vind ik ook altijd erg indrukwekkend, er is er zelfs één die zo breed is dat de bak er achter moet omdat hij niet meer over de wegen past, van Varenkamp uit Tinte, die is mijn favoriet !

groetjes, Jeannet

Miriam zei

Oh, leuk die vlinders (bij de Vlinderstichting zijn van die mooie te koop) Die spin: brrrr (wel een slagje te groot voor mij hoor) Leuk om je huis/schuur/houthok zo op te leuken.

Groetjes en fiets ze!
Miriam

willy zei

Ik kan me dat vakantiegevoel helemaal voorstellen dat heb ik zelf ook. Heerlijk zo'n fietstochtje.
Hier nog geen reuzenspinnen aangetroffen.
Fijn weekend

Gerda Hartman zei

Prachtige plaatjes Annemieke. Die spin op het dak vind ik heel erg origineel.

Dorine zei

Leuk zo'n plaatelands collage en lekker op de fiets er doorheen.
Mag ik met je mee een rondje groetjes Dorine

jorrit zei

ja anemieke dat is hel leuk om een combine van zo dichtbij tezien maar
dat is een oudere wij hebben een tijd terug een nieuwe combine gezien en wat een stof gaf dat echt ogelofelijk veel want volgens mij zijn die nieuwe combines pas vorig jaar gemaakt maar mama vind het ook zo leuk om een combine te zien werken ik vind het ook leuk
groetjes van jorrit

THEA zei

Ja alles kan een mens gelukkig maken........je boft maar Annemieke !! Dat je in zo'n omgeving woont!
Je verlengt gewoon je vakantie op deze manier!

Wat ga je vandaag doen?

Groetjes Thea