Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 13 augustus 2009

wat smaakt dat lekker.....

Na een morgen van hard werken had ik een heerlijke lunch.Brood met zalmsalade en daarbij heerlijk fruit.Druiven, meloen, aardbeien,pruim alles uit de tuin van mijn vader.Ik zat aan de pick-nicktafel gemaakt door mijn zoon, jaren geleden op school.Ik keek naar de kussens die daarop lagen.Gemaakt door mijn dochter, ook lang geleden,maar altijd bewaard.Toen kreeg ik zo'n dankbaar gevoel over me.Wat een rijkdom allemaal!!! Dag allemaal, fijne dag CREA ANNEMIEKE

12 opmerkingen:

ada zei

Ik had wel even bij je willen aanschuiven met de lunch...
En ja, uiteindelijk ligt geluk niet in het hebben van een nieuwe auto of een luxe huis. Ik vind het zo heerlijk om gewoon met de hond in de natuur te lopen. Even stilstaan en kijken naar de insecten, de hagedisjes en de bloemen. Kost niets, krijgen we gewoon cadeau.
Groeten van Ada uit Engeland

Irma zei

Zo wat kan jij in een paar zinnen dat super genieten omschrijven, voldaan van het werk zittend aan een onwijs leuke picknicktafel gemaakt door je zoon, onder je gat een heel mooi kussen en een bordje lekkers voor je uit tuin van je vader, heerlijk plaatje ;-))

Julianna zei

Daar had ik ook wel graag mee willen eten:))

Er zijn zoveel dingen waar je plezier van kan hebben.Zoals Ada al zei: het moet niet altijd luxe zijn

Groetjes, Julianna

Marja Visscher zei

Super! Dat zijn de krenten in de pap en maakt het buitenleven zo aangenaam!! Dat je er maar héél lang van mag genieten, want dat is waar mensen in deze jachtige wereld vaak aan voorbij gaan.Ik schreef er pas nog een column over. Die had als kop: het brein in zijn vrij. Het kwam er kort op neer dat wanneer je in staat bent je brein in zijn vrij te gooien, je tot de spekkopers behoort. Jij bent dus zo'n spekkoper en ik trouwens ook hoor, heerlijk! Maar je moet het kunnen en wij kunnen dat. Mooi toch?!
lieve groet, Marja

Else zei

Oh wat een heerlijke lunch had jij, en leuk plekje mooie kussen! groetjes Else

Balsemien zei

Hoi Annemieke,
Wat een leuk logje met van alles wat door jullie zelf gemaakt of geteelt is, een supergevoel geeft dat hè? Wat zul je lekker gesmuld hebben. heb je een goede zomer tot nu toe?

Gerda Hartman zei

Hoi Annemieke, Ik was eventjes niet bij je op visite geweest. Maar daar ben ik weer. Het is ook druk met alle kinderen thuis (ook die eigenlijk het huis uit is, maar deze week weer gezellig bij zijn moeder is omdat zijn vriendin nog een weekje met haar ouders weg is) en manlief is weer werken. Ik vind die kussentjes prachtig. Vooral die met het klavertje erop. Je boft maar met zo'n vader. Fijne dag!

katrien zei

Wat een heerlijke plaatjes.

quilting Jeannet zei

Hoi Annemieke !
Wat is het weer knusjes en gezellig bij je, en je bent al weer aan het werk las ik. Kom je nog een bakje doen volgende week ???Opa en Oma A verwachten je ook nog op de camping hoor.....

groetjes, Jeannet

Miriam zei

Inderdaad: een rijkdom! Fijn om daar oog voor te hebben hè.

Groetjes
Miriam

Ingrid. zei

Heerlijk die fijne gedachten !
Ik dacht dat je het wat rustiger aan ging doen op het web-log maar ik had toch weer aardig wat bij te lezen / kijken ; leuk !
Fijn , zonnig weekeinde.
Groetjes van Ingrid.

Oma Nijn's Country Huis zei

heerlijk he,al die herinneringen.
en dan dat lekkere eten.zalmsalade is ook wel erg lekker.ga ik morgen ook kopen voor een broodje.bedankt voor de tip.

oma nijn