Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 25 augustus 2009

Wat ziet mijn oog....

Goedenmorgen allemaal, Wat een mooie dagen hebben we achter ons liggen.Ik heb een heleboel dingen gedaan.Als eerste mijn gebaks-quiltje afgemaakt, het is heel aardig geworden en ik heb het op de keukentafel liggen.Een etagiƩre erbij met nep-gebakjes en een gezellig gebloemd koffieserviesje, maakt het af.Op een marktje in de buurt zag ik dit kleine matrozen-jurkje en ik kon het niet laten liggen.Het hoedje erbij is gehaakt van reepjes van oude plastic tasjes .Als dat geen consuminderen is.Een leuk en lekker toetjesboek van MONA kwam ook in mijn bezit.Dat ben ik aan het uitproberen.Heerlijk met dit warme weer.
Zaterdag met familie wezen fietsen,het bezoekerscentrum van het Zuid-Hollands Landschap bezocht. Veel te zien en leerzaam.
Dan kom je in de polder nog zo'n oud,vervallen boerenstulpje tegen.Helemaal begroeid en ik geloof dat het nog bewoond wordt ook!


Deze kippentheemuts heb ik voor mijn lieve moeder gemaakt die vandaag jarig is.Ze heeft zelfs een paar verse eitjes gelegd als kadootje.

Is het geen lieverd om te zien?

Mag ik iedereen een fijne dag toewensen, met de vriendelijke groetjes van
CREA ANNEMIEKE

15 opmerkingen:

Karin zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Wat een schattige theemuts heb je gemaakt!!
Dat boerenhuisje is inderdaad geweldig. Het doet mij denken aan mijn jeugd. Ik woonde toen vlak bij jou dus ik herken de sfeer heel goed. Ik wil je dan ook heel erg bedanken voor de foto's en verhalen van en over de omgeving waar je woont. Dat is voor mij nostalgie en erg bijzonder. Dank je wel!!!!
Karin.

Marjan zei

Wat heb je er weer een leuk verhaal bij gemaakt, enige foto's.Van alles wat en dat vind ik zo grappig.
Fijne dag nog hoor en doeiiii,

Marjan

Gerda Hartman zei

Wat een leuk quiltje. Van harte met je moeder. Ze zal vast blij zijn met de kip.

het lieveheersbeestje zei

Wat een heerlijks allemaal! Die gebakjes quilt is echt heel mooi geworden en dan die leuke theemuts..enig! Wie gebruikt er tegenwoordig nog een theemuts? Mijn moeder ook! Ik heb zelf een metalen thermoskan. Veiliger voor de kinderen. Maar zo'n theemuts kan daar natuurlijk ook wel overheen.. Je hebt weer veel leuke dingen gezien hoor, gezellig!
groetjes van mama Lieveheersbeestje.
P.s. Ik kan inderdaad nog wel wat leuke dingen doen hoor, maar er is zoveel achterstallig werk omdat ik de vakantie helemaal aan de kinderen heb besteed en daarvoor hadden we de woonkamer helemaal opnieuw gedaan... Vandaag heb ik de keuken van boven naar beneden uitgesopt, maar dat kost ook gewoon een hele ochtend. Gelukkig hoeft dat niet iedere dag! Dus die klus is voorlopig wel weer klaar. De koelkast had ik ook al gedaan en ontdooid, dus nu nog een heleboel andere klusjes..pff.. Het erge is dat ik, als het mooi weer is, er helemaal geen puf voor lijk te hebben. Gelukkig regent het hier al de hele dag! (nooit gedacht nog eens blij met regen te zijn...)

katrien zei

Wat een leuke theemuts.
En ik probeer deze winter wel wat verder te doen met de breirol hoor.

lut zei

Annemieke, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Ze zal wel heel blij zijn met zo'n prachtige theemuts.
Je gebakjesquiltje is ook heel mooi.
Fijne dag!

Ingrid. zei

Heerlijk om weer van je te lezen en even bij je te mogen kijken !Bedankt.
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Marja zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.
Ze zal wel blij geweest zijn met de kip met eieren.
En voor vandaag een fijne dag.

GRANNY'S HOUSE zei

Gefeliciteerd met je moeder en de theemuts is schitterend.
Wat een gezelligjes maak jij toch.

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Mooie impressie Annemieke, en ik maar peinzen waar nou dat huisje is....gisteren had ik wat joh, ik heb een groot blik met allemaal hollandse plaatjes erop waar vaatwastabletten in zaten, een mens kan niet alles bewaren, dus ik dacht, weggooien of aan jou geven......lag het al achter in mijn auto, ik er niet in gekeken, was Jorrit zwaar in de stress, want hij had mijn verjaardagscadeautje erin verstopt....stel je voor dat ik het had weggegooid.....je krijgt het blik alsnog, maar wel leeg, nu kijk ik er eerst in. Is het een goeie mop of niet ? stel je voor dat hij er zondag was achter gekomen.

groetjes, Jeannet

THEA zei

Heej Annemieke wat ziet het er weer gezellig uit, daar bij jou.
Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.
Geniet er van.

Fijne dag verder,groetjes Thea

jorrit zei

hallo annemieke erg leuk die theemuts en leuk dat ze die eitjes heeft gelegt en dat mona toetjesboek lijkt me me ook erg leuk om uit te proberen en dat matrozen jurkje is ook leuk ik ben benieuwt waar je het laten kan want je hebt veel spullen wel erg leuk hoor groetjes van jorrit

Dorine zei

Gefeliciteerd met je moeder en dat ze nog maar lang mag genieten van de theemuts en jij van de koppies thee bij je moeder.
Wat schrijf jij toch altijd gezellige verhaaltjes
groetjes Dorine

Marja Visscher zei

Ik ben helemaal weg van het matrozenjurkje. Wat een leuk idee om van plastic zo'n hoedje te maken. Verzon je dat ter plekke of had je al eens zoiets gedaan. Ik heb dubbel geklikt op de foto om het nog beter te kunnen zien. Het stelletje moet je inlijsten. Heel mooi! Toen ik je collage toch supergroot in beeld had zag ik ook het quiltje. Jemig wat een bezige bij ben je toch en allemaal zo mooi! En wat ook zo leuk is, het is bruikbaar. Je leukt er je keuken op een geweldige manier mee op. Wauw en dan die theemuts... hoe laat ga jij eigenlijk naar bed...?
Lieve groet, Marja

Oma Nijn's Country Huis zei

lieve Annemieke
wat leuk dat je langs kwam,je mosaiek is mooi en wat maak jij ook erg veel leuke dingen.wat zijn we toch een bezige bijen.
heb je ook het idee dat je handen bezig moeten blijven,ik wel anders worden mijn vingers stijf.op het moment heb ik daar erge last van.
ik ga maar weer in de grond wroeten ,is altijd goed.

liefs van OMa NIJN