Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 13 oktober 2009

de uil zit in de bomen

Annemieke is een beetje in de ban van de uilen.Zo hier en daar eens gekocht, en opeens heb je er een hele rij.Groot en klein, dik en dun,als kaars of van stof.

Deze uil heb ik gisteren gemaakt, het patroon zelf getekend.Op de slaapkamer van mijn oppaskind Daphne hing er zo één aan de deur.Vond ik zo leuk.Dus wat stofjes opgezocht en aan de slag gegaan, en zie daar een Burberry-uil.Kijkt hij nou niet lekker uilig???
Dan deze nog eens! Daar valt niet mee te spotten.Ooit voor mijn verjaardag gehad, gekocht bij Intratuin.Staat al jaren te turen in de tuin .En het mooie is dat de kraaien en eksters boven op zijn kop gaan zitten.En daar heb ik nou net geen foto van!!!
Ik wil iedereen een mooie,fijne,creatieve dag toewensen, daaaaaag A N N E M I E K E

12 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

En nu vanmiddag even een uiltje knappen?

katrien zei

Dacht ook al ,dit is een uilenverzameling.

Miriam zei

Leuk zo'n uilenverzameling!

Groetjes
Miriam

Daniëlle zei

Toevallig ken ik iemand met een hele kast voor uilen: van heel klein tot groot. Uilenquiltjes mogen ook niet ontbreken. Er bestaat ook een hele grote uilenquilt met allemaal Hoffmann Bali stoffen: schitterend!
Mijn favoriete uil: meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant natuurlijk :)) Mooie dag!

Jorina zei

Hoi mam,

Wat een leuke uil is dat geworden die jezelf hebt gemaakt.
Heel geinig hoor.

Groetje Jorina

het lieveheersbeestje zei

Als je eenmaal met uiltjes begint... hier is een link waar je leuke uiltjes kunt vinden om zelf te maken; http://moonstitches.typepad.com/photos/tutowlrial/index.html
Ik heb ze ook eens gemaakt, ze staan wel ergens op mijn blog...
Groetjes mama lieveheersbeestje.

Else zei

Oh wat een leuke uiltjes! Fijne dag, Else

Ingrid. zei

'k Moest direct aan het liedje "de uil zat in de olmen..." denken ; die zongen we elke vrijdag ochtend in het verpleeghuis !
Mooi al die prachtige beesten !
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Else zei

Annemieke, wil je mij mailen! ik heb iets voor je uiltjes verzameling!?
else@veluwberg.com groetjes Else

THEA zei

Leuk Annemiek !

De laatste vind ik wel de mooiste!!

Fijne woensdag, groetjes Thea

Anoniem zei

Geweldig al die uilen.
Ja opeens komen ze je leven binnnen fladderen. Eerst 1 en voor je het weet.

Die advokaat en engelse drop hiervoor zijn veuls te gevaarlijk voor mij !!;-))

En aan de straat staan de mooiste spullen.
mm

Anoniem zei

Hallo , wat en prachtige blog heb jij zeg. Ert valt zo veel te bekijken dat ik de helft nog maar gezien heb. Maar wat ik heel graag van jou zou krijgen als je dat wilt doorgeven tis te zeggen, dat is het recept van u advokaat. Ik ben daar dol op ,maar heb spijtig genoeg geen lekker recept niet meer. Ik zou u heel dankbaar zijn. Je mag het sturen naar gratje.dumolein@mail.be