Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 26 oktober 2009

gratis en voor niets....

Mooie , nieuwe soepkommen!! Opgespaard met de zegeltjes van de supermarkt.Wij eten heel vaak soep.Altijd zelfgemaakt. Ik heb ook andere soepkommen en verschillende diepe borden.Maar deze kunnen er altijd nog bij.En ik heb porseleinverf gekocht dus wellicht staan er vandaag of morgen bloemetjes op.
AAN HET BEGIN VAN DE NIEUWE WEEK WIL IK IEDEREEN GROETEN EN EEN FIJNE CREATIEVE DAG TOEWENSEN.
C R E A A N N E M I E K E

6 opmerkingen:

ASTRID zei

Dag mam,

U hebt ook wel mazzel met die mooie soepkommen.Er gaan wel heel wat lepeltjes soep in. MMMMMM als het maar groentesoep of tomatensoep is dan vind ik het goed.
Werk ze vandaag.
Groetjes ASTRID

karin zei

Ik ben benieuwd hoe je kommen er uit komen te zien. Ik zelf wil graag een kerstserviesje maken van een eenvoudig wit servies. Ik weet nog niet precies hoe maar dat krijg je vast nog wel te zien.
Groetjes en een fijne week,
Karin

GRANNY'S HOUSE zei

Lekker Annemieke zekfgemaakte soep, ik maak zeker 1 keer in de week soep en meestal kippen/groentesoep, daar doen ze hier een moord voor en dan lekker knoflookbrood erbij.
Je kommen zullen wel mooi worden.

Groetjes
Ines

THEA zei

Heej Annemieke, wat leuk. Zeker als ze ook nog een gratis zijn.

Ga je ze beschilderen? Blijft dat wel zitten dan.Ik heb ooit zoiets willen doen, maar het werd afgeraden, zou niet mooi blijven!

Dus ik ben benieuwd naar hoe jij dat gaat aanpakken!

Groetjes Thea

Daniƫlle zei

Het zou voor mij een hele uitdaging zijn hoor! Ben reuze benieuwd wat je erop gaat zetten, worteltjes, boontjes denkend aan de groentesoep. Heel veel plezier met bedenken!! Mooie dag verder!

quilting Jeannet zei

Wat een bof weer Annemieke, en ook voor die Jorrit morgen..........wat heb je een mooie achtergrond voor je blog gemaakt!

groetjes, Jeannet