Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 27 oktober 2009

wintertijd ingegaan

ZO ZIET HET ER NU UIT OM KWART OVER VIJF IN DE PAS BEGONNEN WINTERTIJD......... EVEN VOOR HET ETEN MAAK IK WAT LICHTJES IN DE SCHEMERIG GEWORDEN WOONKAMER.......
IK VIND HET WEL WEER WAT HEBBEN......JULLIE NIET??

ALLEMAAL EEN MOOIE DAG......... A N N E M I E K E

10 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ik vind het ook wel weer wat hebben hoor, de wintertijd. Lekker gezellig eten met de gordijnen al dicht. Ik ben blij in een land te wonen met zoveel wisselende seizoenen. Elk seizoen heeft zijn charme.

Anoniem zei

Gm Annemieke

Wat ziet het er allemaal weer gezellig uit bij u.
En heb u een fijne week gehad.
Zo te zien wel.

Groetjes Helen en Rosanne

Mascha zei

Ik vind de wintermaanden ook erg gezellig. Vroeg donker en dan gezellig de kaarsjes aan. Eigenlijk vind ik elk seizoen wel wat hebben.
Groetjes Mascha

het lieveheersbeestje zei

Het is dan nog wel niet zo erg koud, maar hier gaat 's avonds de kachel weer aan en de kaarsjes ook! Al moet ik wat opletten (waxinelichtjes meestal boven op kasten, i.v.m. de kinderen...), het is heel gezellig en de kinderen vragen er ook zelf om.
Geniet er van hoor!
Groetjes uit Drenthe!

quilting Jeannet zei

Jaaaaa, het is zeker weer gezellig met de kaarsjes aan, we hebben gisteravond maar liefst tot half negen s,avonds zitten monopolyen, spel gekocht van de Plus zegels voor 5 euro, als dat geen consuminderen is........

groetjes, Jeannet

Daniƫlle zei

Lekker joh dat cocoonen, schrijf je dat eigenlijk zo? DH vindt het niks met donker weg en donker thuiskomen. Geeft hem het gevoel alsof er geen dag is geweest. Heb ik helemaal geen last van!!! Er is voor alles een tijd!!!!!! Nu vallen de blaadjes en voor je heb weet zitten er weer knoepers van knoppen in de magnolia!
Mooie avond nog!

Ingrid. zei

Sfeervolle (herfst) foto's !
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

Mama Monique zei

Ik vind het wel wat hebben hoor, al is het ook wel weer een duurdere tijd. Maar ach... dat maken we in de zomer wel weer goed. Nu genieten we van de vroeg ingevallen avonden en steken er lekker een (warm) kaarsje bij aan.

Een gezellig seizoen toegewenst!

lut zei

Zo Annemieke, even bijgelezen. Wat laat je ons weer mooie dingen zien.
Ik maak ook altijd verse soep. Dit vinden wij veel lekkerder.
Wat ziet het er gezellig uit bij jullie met de kaarsjes aan.
Fijne dag!

THEA zei

Ja meid...eerst is het even wennen aan die wintertijd, maar dan ga je inzien hoe gezellig die avonden zijn!

Kaarsjes aan,zo in de schemering.....gezellig hoor!
Een heerlijk moment van de dag!!Ik geniet er van.

Fijne herfstdag Annemieke!

Groetjes Thea