Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 2 oktober 2009

Het is alweer Oktober......

Bij Annemieke hangt hij weer in de keuken,het quiltje van de maand Oktober.Het was leuk om te maken.Behalve dat er pompoenen geborduurd zijn , heb ik ook stof met pompoenen gebruikt in dit werkje.Eén pompoen heeft een gezicht gekregen en is 's avonds verlicht, zogenaamd.Mijn fantasie ging aan de loop en ik heb er nog een dikke vette spin bij gemaakt die hangt te bungelen aan zijn web.Net echt toch!!!

Deze foto's heb ik gemaakt in de tuin van mijn oppaskinderen.Van allerlei gekleurde pompoenen zijn een haan en kippen gemaakt.Heel kunstig.Met behulp van metalen veren , kopjes en vleugeltjes werd dit kippenvolkje geboren.Ja, zo zou ik ook wel kippen willen houden.


Allemaal fijne dagen en de groeten van Annemieke


12 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Jij bent snel. Leuk is ie geworden zeg. Goed dat je hem laat zien. Ik moet hem nog downloaden. Loop er hopeloos mee achter, maar ooit ga ik ze allemaal maken.

Else zei

Zo dat heb je snel voor elkaar, oktober is net begonnen (lol) En je kippetjes zijn enig! Fijne dag, Else

Mascha zei

Lekker snel gemaakt. Kan je er wel een hele maand van genieten!
Leuk die kippen.
Groetjes Mascha

Oma Nijn's Country Huis zei

heel leuk gedaan Annemieke,vooral die spin,maar jij ziet er toch niet uit als een pompoen,je kippen zijn leuk heb ze wel eens op een beurs gezien.groeten

oma nijn

Marja zei

Je oktober~quiltje ziet er mooi uit.
En razend snel zeg!
Wat zijn de kippen en haan apart.
Een fijn weekend.
Marja

Mama Monique zei

Je hebt er weer een prachtig werkje van gemaakt. Chapeau!

Corrie zei

Wat een leuke herfstsfeer en -kleurtjes bij jou, leuk dat oranje overal. Ik vind je lampje ook bijzonder leuk Annemieke, mooie vondst

Balsemien zei

Hoi Annemieke, mooie pompoenkippen hebben jullie gemaakt! In de linkerkolom zie ik een prachtige trui met grijs/witte motieven: schitterend! Een heel fijn weekeinde!

willy zei

Het oktober quiltje is erg leuk geworden.
Zulke pompoenen heb ik nog nooit gezien, wat een grappig gezicht.
Fijne zondag.

Ingrid. zei

Leuk je oktober werkje !
Grappig die kippen van pompoenen ; kende ik nog niet...
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

Dorine zei

Leuk je oktober quiltje
en die pompoenen met die kippen heel goed bedacht.
fijne herfst komt eraan. Heerlijk weer binnen handwerken.
groetjes Dorine

katrien zei

Wat is je quiltje leuk geworden,ik moet er nog mee beginnen.