Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 12 oktober 2009

mmmm, lekker.....

Ik heb vorige week zelf advokaat gemaakt.Van een mevrouw een heel lekker recept gehad, en gewoon eens geprobeerd.Ik moet zeggen het smaakt verrukkelijk.Eén potje is al op.
Deze kok staat het aan te prijzen.Een grappige kok die ik pas op een rommelmarkt tegenkwam.En omdat ik graag in de keuken bezig ben mag ik hem niet missen,

Een pot heerlijk engels drop.Staat op de vensterbank in de computerkamer.Nou, dan weten jullie het wel!!!


Dit kleine vaasje met chrysantjes staat ernaast.Ik heb ze gered uit de tuin waar alles door de harde wind was geknakt.Zo is het gezellig en knus om me heen als ik achter mijn web-log zit.

Voor alle bezoekers van dit blog leuk dat jullie regelmatig op visite komen en bedankt voor al jullie lieve reacties, CREA ANNEMIEKE

7 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Zelf hou ik er niet van. Maar mijn man is dol op advokaat. Hij trakteert zichzelf regelmatig op een flesje. Mijn schoonmoeder is er ook dol op. Eigen gemaakt zal nog wel lekkerder zijn.

Miriam zei

Brrrrrr advokaat. Daar kun je mij niet blij mee maken. Met de rest van wat je blog me laat zien wel trouwens. Die mooie gele chrysantjes, engelse drop en leuke (rommelmarkt)vindsels: genieten!!

Groetjes en een fijne dag vandaag!
Miriam

Daniëlle zei

Vroegehh had ik ook zoiets als "jakkes", maar nu .... kom maar op, natuurlijk wel met slagroom :)) Toch wel weer gezellig dat binnenpatchweer! Mooie dag!

Karin zei

Heerlijk en zelf gemaakt advokaatje! Je brengt me op een heel goed idee. Ik ga het straks ook maken en dan vanavond lekker voor de houtkachel (samen met een handwerkje) smullen.
Je hoeft mij niet te bedanken hoor voor mijn bezoekjes.
Ik wil jou juist heel erg bedanken voor je verhalen en foto's. Jij schrijft over de "gewone" dingen uit het leven maar dan op zo een manier dat ze heel bijzonder zijn. Daar wordt ik zo gelukkig van!!! Je zou het bijna therapie kunnen noemen. Het zou veel mensen van hun slechte humeur(of zelfs van hun depressie) kunnen afhelpen. Dank je wel!!!!!
Ik wens je een hele fijne week,
Karin

conny ten berge zei

Mmmm, ik loop ook de advocaat voorbij, in één streep naar de pot met engelse drop!

het lieveheersbeestje zei

Wat een gezellige kok hebben jullie nu in de keuken staan! Daar ga je met plezier voor aan de drank hoor! Haha! Zelf lust ik het niet, maar ik zie nog zé de oma's en tante's voor mij die ik als kind van de advocaat en boerenjongens zag zitten snoepen...nostalgie!
Groetjes mama lieveheersbeestje.

Mama Monique zei

Wat een ontzettend leuk en gezellig mannetje heb je hier weer op de kop weten te tikken. Zo zou ik ook niet uit de keueken weg te halen zijn ;o)