Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 21 januari 2010

buiten werken....

Gisteren zo'n heerlijke zonnige dag.....

De zon schijnt in de kamer.... oei oei, ik zie wat....een beetje stof en vogelveertjes....

Maar toch ga ik lekker buiten werken, in de tuin....

De was hangt voor het eerst weer buiten, en drogen dat het doet, strijkdroog...
Terras vegen, bladeren opruimen, wat stoelen afsoppen...

Als alles klaar is zet ik een kopje koffie en ga nog even breien, wat een fijne dag...

mag ik iedereen hartelijk groeten,

6 opmerkingen:

Aritha V. zei

Hier is het erg koud en het regende net een beetje. Is wel gezond, beetje nuiten werken maar ik blijf nu lekker binnen. Kamer van mij dochtertje opruimen. ( doe ik 1 keer in de week) de rest moet ze zelf doen.

Groetjes en een fijne dag verder

THEA zei

Gisteren was het hier ook heel erg mooi weer, het zonnetje scheen en niet zo koud!Wat kun je daar van genieten, he. Zo'n eerste keer lekker buiten werken!!

Vandaag zou het ook zo zijn......maar ik heb nog geen zon gezien!

Fijne dag, groetjes Thea

Oma Nijn's Country Huis zei

wat een energie heb jij,die van mij is ver te zoeken.moet ook nodig vegen.ga straks even met de taxi naar Stadskanaal,,boodschappen halen,moet ook gebeuren.

groetjes oma nijn

Daniëlle zei

Van die eenvoudige dingen kan een mens zomeer gelukkig worden toch?! Vandaag is het hier stil en grijs, toch nog maar januari maar je hoort de tuin zachtjes borrelen met groei hihi! Mooie dag verder!

Johanna zei

Lekker maar dat is wel erg vroeg toch, kan zo nog sneeuwen. Ik wacht nog even.

het lieveheersbeestje zei

He?! Zon?? Hier is het al dagen grijs en grauw weer. En koud! Een oostenwind en rond het nulpunt, nee hier in drenthe hangt de was nog lekker op de overloop...
Ik heb trouwens wel lekker in de tuin gezeten want de druiven moesten nódig gesnoeid worden...brrr. Ik zat onder de takjes en krabbels (de druif groeid boven mijn hoofd aan een pergola), maar de klus is geklaard. En vanmorgen heeft manlief het gras eens aangeharkt en geveegd want er lag toch een blad! Je snapt niet waar dat nu nog vandaan komt..(hij had een skijack aan, een ijsmuts op, sjaal om en leren handschoenen aan, haha!)En toen hij weer binnen kwam, sloeg de stoom van hem af!
Toch wel lekker om eens even in de tuin te werken!
Groetjes mama lieveheersbeestje.