Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 5 januari 2010

waar kook ik op......

Ik was gisteren mijn keuken aan het opruimen en soppen van al dat bakken en braden van de afgelopen tijd.......
Sta ik voor mijn gasfornuis, kijk eens goed........
wat zie je er nog mooi uit na 31 trouwe dienstjaren...
Altijd veel gebruikt, want ik mag graag koken en lekker bakken.....
Ik vind het zo'n heerlijk nostalgisch apparaat, kleur bruin, nou en....
Annemieke is heel gauw tevreden....
Het merk DORDRECHT bestaat allang niet meer....
Zijn er lezers die ook nog zo;n oud beestje in de keuken hebben staan?????
Ik ben wel erg benieuwd......
Een ieder nog een mooie dag toegewenst,
hartelijke groetjes van Crea Annemieke

7 opmerkingen:

lut zei

Ons oude beestje staat nu bij onze zoon. Die is er nog heel blij mee.
Beetje bijgelezen. Je quiltjes zijn prachtig. Fijne dag!

jorrit zei

hallo annemieke het is erg leuk en ik houd ook van eten als ik het lekker vind en wij hebben niet zo,n heel oud gasfornuis want ik was er al toen we een nieuwe kochten net als de oven dat is leuk. groetjes van jorrit

Daniƫlle zei

Nog even wachten en de kleur komt vanzelf weer in! Ik ken het merk nog wel van vroegehhh net als Etna, ook onverwoestbaar! Mooie dag nog!

*Marianne* zei

Ik durf het bijna niet te schrijven, maar mijn fornuis is van 1952. Toen mijn moeder overleed (16 jaar geleden) en ik weer terug in haar huis ging wonen kon ik die van mij niet meenemen omdat de aansluitingen anders zijn en er geen verloopstukjes in de winkel te koop waren. Dus was ik noodgedwongen om op de oude Etna uit 1952 te koken. Overigens ben ik wel van plan om een nieuwe te kopen, maar dan moeten er heel wat leidingen ook vervangen gaan worden... dus het blijft nog eventjes zo wegens andere prioriteiten (van lekkages e.d.).

GRANNY'S HOUSE zei

Die van mij is nog een baby, wel een mooie.

Groetjes
Ines

jente zei

Toen we in ons nieuwe huis trokken stond daar ook een gasoven. Niet zo oud als je jouwe, ook niet zo lekker nostalgisch... maar het heeft wel iets gezelligs zo'n oven. Ik vind het altijd erg leuk om door het raampje te spieken of alles goed gaat als er iets staat te bakken :-)

Johanna zei

De onze zag er ook nog prachtig uit , maar we lieten een nieuwe woning bouwen en daar zit een roestvrijstalengasplaat in, ik mopper nog vaak had ik mijn oude fornuis maar weer terug vanwege het feit dat je op roestvrijstaal alles ziet en kras gevoelig is. Conclusie begin er niet aan.
Inmiddels kan ik er aardig mee omgaan. Overigens een leuke gezellige blog heb je.