Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 19 januari 2010

winter-stitcheries.....

De winter mag dan voorbij zijn, bij Annemieke niet hoor, tenminste op dit kussen.....
Het is gemaakt van een coupon viltachtige stof ,beige met bruine steken als blokjes aan elkaar genaaid.....enig
Ik heb deze stitcheries gemaakt uit een heel leuk overtrekboek..... versierd met strikjes biasband......
Afgezet met een gehaakte rand......
Het mooiste komt nog, alles is gemaakt met dingen van de rommelmarkt, zelfs de borduurzijde en naald, en het biasband.......
Nou hoe vinden jullie het resultaat??????
Ook zin gekregen in leuke lapjes, kun je gratis krijgen door mee te doen met de verloting van Jeannet www.quiltingjeannet.blogspot.com. Ga eens bij haar langs, meedoen kan tot morgen 12.00 uur....... Is dat geen goed idee????
Ik doe iedereen de vriendelijke groetjes, Annemieke5 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ziet er schattig uit.

Aritha V. zei

Die pinguins zijn leuk! Is het moeilijk om te doen?
Zijn er ook boekjes voor beginnelingen?

Anoniem zei

Annemieke, wat ontzetend leuk weer, ik sta iedere keer weer paf van je vindingreikheid........alles van de rommelmarkt....hoe krijg je het voor elkaar. En wij maar shoppen in Amerika en bij allerlei quiltwinkels......Weet je dat Jorrit zijn werkstuk over pinguins gaat doen ? hij zal ze wel heel leuk vinden.

groetjes, Jeannet

Daniƫlle zei

Super joh! Zelf vind ik de gansjes met sjaals en mutsen enig om te zien! Hier ga je toch niet tegenaan zitten zeker?! Mooie dag verder!

lut zei

Een schitterend kussen! De gansjes vind ik beeldig!