Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 18 januari 2010

hop paardje, in galop.....

AFGELOPEN ZATERDAG WAS HET WEER ROMMELMARKT IN DE SNUFFELLOODS.......EN IK KOM DAN NOOIT MET LEGE HANDEN THUIS....
DEZE KEER EEN LEUK KLEIN HOUTEN PAARDJE MET MANEN EN STAART VAN WOL....HEB JE DAAR NOG EEN PLAATSJE VOOR LIJKT KLEIN BEERTJE ZICH AF TE VRAGEN.... JA HOOR JIJ MAG EROP GAAN RIJDEN....
WAT EEN SOMBER WEER IS HET HIER, IK GA ZO METEEN NA DE KOFFIE EVEN HARD AAN DE SLAG EN DAARNA EEN POOSJE ACHTER DE NAAIMACHINE, WANT IK HEB EEN GRAPPIG WERKJE IN HET VOORUITZICHT.......
FIJNE DAG MET DE HARTELIJKE GROETJES VAN A N N E M I E K E

4 opmerkingen:

Aritha V. zei

En wat is dat grapopige werkje???
Mooi paardje. Doet heel nostalgisch aan toch?

Fijne dag.

Miriam zei

Wat een schattig paardje: daar máák je plaats voor. Somber weetje ja, mist. Vanmiddag even 'te keer gaan' qua huishouden en dan ben ik van plan om de naaimachine op tafel te zetten. Ik heb al maanden m'n oog op diverse leuke patronen en ik kom er maar niet toe.

Groetjes en een fijne dag verder,
Miriam

Daniëlle zei

Een beer die het hogerop zoekt, het moet niet gekker worden hihi! vorige week was het een klein werkje, nu een grappig ... ben benieuwd wat het gaat worden! Mooie dag verder!

Johanna zei

Hier ook mist. Wat een schattig paardje. Wij gaan wel iedere dag een uurtje wandelen ook vandaag in de mist. Ben benieuwd wat je maakt?
Nog een vraagje over die trui op de zijkant heb je die met de machine gebreid of op de hand.