Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 30 januari 2010

zon en sneeuw.....

Zojuist ben ik terug van een tochtje door onze mooie polders.....
Even een boodschapje doen en tegelijk een paar prachtige plaatjes maken....
Ik moest met de auto keren juist voor een hek waar een lama heel nieuwsgierig stond te kijken.En op iedere paal van het hek zat een pauw met zo'n mooie staart.... Maar die bleven niet zitten en vlogen gauw weg voor Annemieke...
Het is zonnig en helder en dat geeft toch een bijzonder winters gevoel....
Nu is het tijd voor een lekkere mok warme chocolademelk en een breiwerkje, lees SOK....A n n e m i e k e

8 opmerkingen:

marja visscher zei

Dag Annemieke,
Het is wel elke zaterdag raak hè? De wereld ziet er prachtig uit, mooie foto's ook. Maar ik ben er mee gestopt mijn fotoarchief zit vol. Denk dat elke vierkante meter Hoeksche Waard wel vast ligt. Het nieuwe nummer van ons Magazine/Polder Glossy is weer uit. In Oostvoorne bij de Bruna te koop. Ook een prachtige winterplaat voorop. In dit nummer staan ook de vogeltaartje van Karin van Lief, Leuk en Anders. Zij wilde wel meewerken aan dit nummer. Maar ben nu blij dat ik met de voorjaarsnummers voor april en mei bezig ben. Kan eerlijk gezegd niet wachten.
Geniet van het weekend!
Lieve groet, Marja

quilting Jeannet zei

Mooi hoor Annemieke, wij zijn er ook net van terug, even het bod hier achter of voor ( tis hoe je eht ziet) het huis in geweest en we hebben vandaag al drie reeen gezien, vanmogern één in de tuin, en net weer voor het huis, het was heerlijk in het bos, wel erg nat. Waar is die foto van jou met dat mooie laantje linksboven ? dat mag je me een keer vertellen.

groetjes, jeannet

Guusje, zei

Wat een prachtige foto's. doet me denken aan het ouderlijk huis van mijn mams een grote boerderij in de polder met veel ruimte en prachtige vergezichten. Verder heb je weer prachtige werkstukken gemaakt en laat je zien. Geweldig gewoon.

mama'ritha zei

Heerlijke winterfoto's. Hier lag 7 cm. Het was erg mooi.

Groetjes: Aritha

Johanna zei

Prachtige foto`s. Wat was het lekker weer vandaag, heerlijk dat zonnetje.

Erna zei

Ja, het ziet er prachtig uit en helemaal met een lekker zonnetje. Dat is puur genieten. Maar die sneeuw daar heb ik het wel een beetje mee gehad. Open vries weer zonder sneeuw heeft toch wel mijn voorkeur. En dan thuiskomen voor een lekkere mok warme chocolademelk. Heerlijk! Fijne zondag. Groetjes, Erna

Daniëlle zei

Gewoonweg mooi!! Daar hoeft een mens niets meer van te zeggen!! Mooie avond nog! XXXD

het lieveheersbeestje zei

Wat een prachtige omgeving hebben jullie daar zeg! En heel mooie foto's heb je gemaakt... Wij zijn ook lekker gaan wandelen en hebben de ooievaars in het park gespot. Ja, de lente komt er toch echt aan, maar ooievaren in de sneeuw..dat is toch wel gek hoor. Wat zouden die beesten nou eten?
Pas trouwens maar op met pauwen, mijn moeders is eens achternagezeten door een boze pauw en is nog steeds bang van ze...