Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 1 februari 2010

1,2,3, schilderen op nr....
Vandaag laat ik een paar schilderijtjes zien.....
Zelf geschilderd, maar het is gemaakt op nummer verven..
Zo'n mooie doos met alles erin.....
kan eigenlijk niet misgaan.....
alleen het is een heel werk, een geduldwerkje....
nou dat heb ik wel...
en ik moet heel vaak kijkje naar dat meisje met die poes,
hangt boven mijn bureau....
die twee ondeugende poesjes kijken zo lief op het
schilderijtje , maar ze komen van de rommelmarkt.

4 opmerkingen:

mama'ritha zei

Leuk, hier beginnen ze er aan maar maken het vervolgens niet af.
Ik vind die rechtse het mooist!

Johanna zei

Ja gezellig daar moet je inderdaad geduld voor hebben. Ik ben ook wel eens aan het oefenen geweest maar dan aquarel schilderen. Vind het zo mooi, maar ik heb het niet echt in de vingers.

Jente zei

Wat leuk! Wij kregen vorige week een paar van die schilderijtjes van m'n schoonouders, had m'n man vroeger gemaakt toen hij een tijd in het ziekenhuis lag. Waarschijnlijk de enige reden waarom ze af zijn, want normaal heeft hij niet zoveel zitvlees :-)
groetjes Jente

Daniƫlle zei

Geef mij maar stofjes hoor! Ik zou vast en zeker ergens een dikke klodder op laten vallen waar het niet hoort of de mensen kijken een beetje vreemd uit hun ogen. Nee, ik mag er graag naar kijken! Ze zijn leuk joh! Mooie dag verder!