Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 27 februari 2010

nog even wat gefreubeld.....


Gisteren nog wat zitten freubelen.....
Een klein portemonneetje en sleutelhanger....
van de bekende Burberry stof, voor bij mijn tas.....
De patroontjes komen uit" 150 ideetjes voor zelfmaakkadootjes" van Libelle uit 1985,wat ik pas op een rommelmarkt
tegenkwam....

11 opmerkingen:

mama'ritha zei

Al hou ik niet van die stof, de fröbelwerkjes vind ik schattig!

Jij bent echt altijd bezig volgens mij!tannyla

Daniëlle zei

Toen hadden ze nog leuke ideetjes!! Goed jaar overigens, is mijn zoon in geboren!! Jee, wat gaat de tijd hard! Mooi weekend! XXXD

Roos zei

Wat heb je dat mooi gemaakt zeg....nu is je tas helemaal compleet!
Prettig weekend Roos

marja visscher zei

Dag Annemieke,
Weet je wat zo gek is, dat ik me die zelfmaakcadeautjes nog herinner. Of mijn moeder ze ooit heeft uitgeknipt of ik zelf, zou het niet mee weten. Maar wij legden vroeger een heel plak album aan van leuke dingen, recepten, borduurpatronen, en cadeau ideetjes. Hartstikke handig, want het werd menig keertje doogebladerd en is heel vaak van pas gekomen. Ik was wat achter met mijn bezoekjes en zag dat jij ook aan het snoeien bent geslagen. Bij mij ligt ook een giga berg van die takken. Het is wel vermoeiend werk, maar had er ook wel weer lol in. De tuin ziet er nu weer zo fris uit. Net of ie naar de kapper is geweest. Maar mijn berg takken is nog maar eenderde, moet nog heel veel. Maar nu regende het weer en dan heb ik er echt geen zin in. Mijn arbeid stamt van vorige week zaterdag, toen was het heerlijk in het zonnetje! Het Magazine is verstuurd hoor, maar wel met SelektMail. dat is goedkoper, maar duurt wel langer eer je hem bezorgd krijgt. Hou het maar even in de gaten. Hoor wel wanneer het gearriveerd is. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen op alle Paasbladzijden. Lezers vinden het blijkbaar leuk en brengt hen op ideetjes. Dus wellicht een aanrader om dit nog eens meer te doen.
Wens je een fijn weekend!
Lieve groet, Marja

*Marianne* zei

Wat is dat portemonneetje leuk! Ik heb ook nog een flinke stapel van de zelfmaakpatroontjes liggen van de Libelles en Margrieten uit die tijd.

De stille, maar dagelijkse "lezer" van je weblog...

willy zei

Wat een leuk geheel is het geworden. De patroon van de stof blijft leuk.
Fijn weekend

ps Misschien kun je de klok op iets minder pixels instellen, het overlapt nu een gedeelte van het logje.

crealientje zei

Via het blog van Nonnelien ben ik hier beland, maar wat maak jij leuke dingen en wat divers zeg! Ook dat beurje is toch wel echt cute

Lida zei

Wat grappig, vooral dat schattige hondje, leuk die oude patroontjes en weer helemaal bruikbaar. Het geheel is erg leuk geworden en zo vrolijk met dat rood! Nog een heel fijn weekend, groetjes
Lida

Oma Nijn's Country Huis zei

zoooo,,,bezige bij,wat ben jij druk zeg,,voel me gewoon schuldig.maar lief zijn ze,die stof is ook mijn favorite stof.wat zal jij trots zijn met boodschappen doen.

moet ook nog heel veel in de tuin doen,maar het is zo nat,en dan kan het niet in de container,te zwaar,en dat moet extra betaald worden.

fijne Zondag oma nijn

Sabs Creaties zei

hallo,
wat maak je ontzettend leuke dingetjes! Ik heb je daarom een award gegeven! (zie mijn blog)
groetjes sabrina

Ingrid. zei

Geslaagde frutsels !
Fijne avond , groetjes van Ingrid.