Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 6 februari 2010

winter-thee-breitijd......Vandaag lekker een vrije dag, nou ja, wel een verplicht
bezoekje afleggen......wat deze keer een hoop tijd gaat kosten...... Verder is het voor Annemieke lekker breitijd met
en toe een kopje thee......
De antieke barometer wijst weer temperaturen aan die
richting vriespunt gaan......

10 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wordt het dan nooit lente? het is zo mistig hier, en het stinkt enorm naar europoort, we zitten met de ramen en deuren goed dicht......ik ben me wat leuks aan het maken, Mmmmmmmm van de kip en het ei, je ziet het wel weer. Jij ben ook goed bezig met de sokkenbreierij!

groetjes, fijn weekend1 Jeannet

Johanna zei

Hier inderdaad ook een beetje mist. Gezellig Annemieke, ik ga achter de breimachine.

Miriam zei

Hier kun je tegen de mist leunen hoor (hier is Zeeland, de provincie niet het stadje).

Ik ga vanmiddag ook lekker breien. Ik heb nét mn naaimachine weggebracht voor onderhoud en reparatie en een mooie bol Katia Big Snow meegenomen (wel betaald hoor, niet zó meegenomen)

Groetjes
Miriam

Roos zei

Lekker he zo'n dagje dat je de tijd hebt om te freubelen.
Ik haak brei, naai en freubel zodra het maar kan.
Helaas is er soms zo weinig tijd.
Die uitrustweek lijkt mij wel wat, zal het eens voorstellen dat ze zo'n week op mijn werk invoeren hahaha...weinig kans vermoed ik. Prettige avond nog en brei ze!!

Roos zei

Annemieke ik zie dat je mijn blog ook volgt, maar vreemd genoeg sta je niet bij de aangemelde volgers met fotootje op mijn blog. Mischien kun je het nog is proberen. Hoe meer volgers hoe liever! bedankt alvast.

het lieveheersbeestje zei

Mooie sokken! Ik moet dat toch ook eens leren; sokken breien. Ik strandt altijd bij de hiel...
Ik ben benieuwd of we hier nu eens wat ijs krijgen waar je ook op kunt schaatsen...
Groetjes mama lieveheersbeestje.

marja visscher zei

Ziet er gezellig uit Annemieke. Maar die antieke barometer van jouw werkt nog prima. Zou willen dat het niet zo was, want het gaat nu toch echt vervelen. Nu weer die mist en dan straks weer die kou. Zul je zien dat het ook weer gaat sneeuwen. Heb ik echt geen trek meer in, maar niemand geloof ik. Voor zo'n dieptepunt heb ik nog wel een mooi boek klaar liggen. Graaf me gewoon op de bank in, open haard aan en...kijk gewoon niet naar buiten. Alleen jammer dat ik door de drukte hier nooit eens een paar rustige dagen achter elkaar kan plannen. Nou, ja ik pik gewoon de rustige uren die voorbij komen even voor mezelf. Brei ze!
Lieve groet, Marja

Erna zei

Geniet lekker van al je bezigheden. Groetjes, Erna

Daniëlle zei

Tegen de tijd dat de vorst terugkomst is jouw sok vast af hihi! Mooie avond nog!

lut zei

Een heerlijk plaatje!