Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 11 februari 2010
Wat een verschil binnen en buiten bij Crea Annemieke...

Buiten ligt weer een vers pak sneeuw, van gisteren en vannacht.....heerlijk fietsen met de vrieswind door je haren.. een ander blijft binnen , maar ik ga twee keer op een dag een rondje fietsen..... en dan thuiskomen met de narcissen in bloei.... is er een groter verschil???????

6 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

De winter buiten en de lente binnen, zullen we maar zeggen. Maar het levert nog steeds mooie plaatjes op.

Daniƫlle zei

Ze zeggen toch altijd: verschil moet er zijn!! Ruiken ze nog lekker ook? Vrolijke bloemen altijd die narcisjes, soms hoor je ze opengaan, dan kraken die bruine papierachtige velletjes van de knoppen open. Is en blijft een wonder!! Mooie avond nog!

jorrit zei

hallo annemieke twee keer per dag een rondje fietsen het lijkt mij in de kou nogal koud en die sneeuw is geweldig maar als het smelt en weer opvriest dan word het glad dat
vind ik niks groetjes van jorrit

lut zei

Annemieke, jij weet het leven wel gezellig te maken! Hier staan er ook al narcissen. Paasbloemen, noemen wij ze. Jullie ook? Fijn weekend!

mama'ritha zei

Mooie combinatie van kleuren in je collage. Het wintert buiten maar binnen schijnt de zon in/door jouw narcissen.

nellie S zei

Even een opmerking
geel op wit is moeilijkte lezen
verder een leuke blog