Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 18 februari 2010

KNIPPEN EN PLAKKEN....

IN MIJN ANNE GEDDES FOTOSCRAP-BOOK ZIJN WEER MOOIE BLADEN TOEGEVOEGD.......VEEL KNIP EN PLAKWERK MAAR LEUK OM TE DOEN, EN HEEL LEUK OM TERUG TE BEKIJKEN.
DIT MOOIE ALBUM VOND IK PAS OP DE ROMMELMARKT, ECHT HELEMAAL NIEUW EN VOOR SLECHTS 50 EUROCENT.....


5 opmerkingen:

marja visscher zei

Dag Annemieke,
Jij komt toch altijd weer leuke dingen tegen hè op de rommelmarkt!Ik heb ook nog een vraagje:
Zou jij even je adresgegevens op mijn mail willen zetten, want het is bijna zo ver dat het Magazine uitkomt waar ook jij een bijdrage aan hebt geleverd. Ik wil je graag een exemplaar toesturen! Ik heb de proefdrukken gezien en hij ziet er uit om te zoenen!Mede dankzij jou!!
Lieve groet, Marja

mama'ritha zei

Dat is een kopie!

mama'ritha zei

koopje bedoel ik

Daniëlle zei

Dat is best een hoop werk geweest denk ik! Maar wel heel erg leuk om te doen en te bekijken!! Mooie avond nog! Groeten, Daniëlle

Roos zei

Ik ben net klaar met werken vandaar dat het al zo laat is, maar wilde nog snel even op mijn blog kijken. Daar las ik jou vraag. Hier het antwoord: Natuurlijk vind het het niet erg als je ook zo'n tasje maakt.Ik heb het voorbeeld zelf ook van dutch blue.
En het zelfde stofje vind ik ook geen probleem, ben juist benieuwd hoe het er van jou uit komt te zien.
Ik moet bekennen dat de mijne niet zo netjes gemaakt is. Beetje een tussendoor snel,snel freubelklusje haha. Al met al toch nog leuk geworden. Welterusten, Roos