Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 22 januari 2010

VOOR DE VERANDERING....

Eerst hingen deze vogeltjes aan de muur in de keuken.....
nu hangen deze poezen aan de muur.....
Ik hou van veranderen....
Dit alles heb ik niet zelf geborduurd maar voor enkele euro's gekocht op de rommelmarkt....

A N N E M I E K E

6 opmerkingen:

Miriam zei

Leuk zeg (zowel vogels als poezen). Dat zoiets op de rommelmarkt terecht komt hè, jammer. Zal mss uit een erfenis gekomen zijn.

Groetjes
Miriam

marja visscher zei

Goh, hoe komt zoiets nu op de rommelmarkt? Moeilijke patroontjes die tijger poezen. Maar verandering van spijs doet eten zeggen ze weleens. Dat geldt hier ook, weer eens wat anders om tegenaan te kijken. Je kan het maar in voorraad hebben, toch?!
Het voorjaar hangt in de lucht. Was op meer blog die een hoop aan het veranderen waren. Zag dat jij ook al buiten aan het werk bent geweest. Was hier vandaag heerlijk weer! Geniet van het weekend. Ga zo lekker naar de Doelen met man en vrienden. Heb wel zin in een mooi concert! Lekker wijntje na afloop in het Doelencafé... Begin van het weekend kan niet meer stuk!
Lieve groet, Marja

Johanna zei

Leuk die vogeltjes en poezen. Je ziet inderdaad soms leuke borduurwerkjes op de rommelmarkt. Ik heb ook eens een merel in een lijstje gekocht, vind merels zo mooi. Hij hing naast mijn bed maar gisteravond toen ik op bed ging zag ik dat hij met lijstje en al op de grond lag. Ik heb hem nog niet weer opgehangen. Misschien ook tijd voor iets anders.

Anoniem zei

dat is leuk als je wat kan wisselen.
Allemaal mooie aankopen, zitten heel wat steekjess in.

In je vorige logje zag ik de lente, mmmmm

fijn weekend, MM

Daniëlle zei

Leuk altijd he dat wisselen! Heb hier voor elk seizoen wel een opslag hihi! En de poezen zijn prachtig, lekker van genieten! Mooi weekend!

Corrie zei

SChattig die vogeltjes Annemieke en bij de poezen moest ik toch eerst even de foto vergroten omdat ik niet begreep dat die ook geborduurd zijn.