Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 7 mei 2010

een bloemetje voor mezelf....


Ik heb een stukje gemaakt met bloemetjes en takjes uit de tuin... niets bijzonders natuurlijk... maar dat leuke emaille schaaltje komt van de rommelmarkt , een schatje gewoon.
De gehaakte vlinders sieren het op, en het ouderwetse oliestelletje houdt alles op temperatuur..... zogenaamd!!!
Ik hoop vandaag een heleboel dingen te gaan doen, dochter naar werk brengen, iemand gaan helpen met huishoudelijk werk, handwerken, naar zangkoor en dochter vanavond weer ophalen uit haar werk, hoezo gewoon huisvrouw????

9 opmerkingen:

Roos zei

Je zelfgemaakte bloemstukje ziet er erg vrolijk uit! Succes met je drukke dag.

Madammeke Ongeduld zei

zoiets moeten we meer doen ,een bloemetje aan onszelf schenken

Johanna zei

Annemieke je weet er altijd weer wat gezelligs van te maken. Loop jezelf maar niet voorbij met al die drukte. Veel plezier.

Sylvia zei

Ik vind het een super leuk bloemstukje. Nou de zon erbij en je cadeautje voor jezelf is helemaal compleet.
Een fijne dag nog.

groetjes Sylvia

Daniëlle zei

Een huisvrouw "gewoon", nee hoor, is niks van waar: het geduld van een engel en het doorzettingsvermogen van een tank, heb ik eens ergens gelezen hihi!
Mooie dag dus, groeten, Danielle

quilting Jeannet zei

Het is weer leuk geworden Annemiek, en we komen steeds meer te weten wat er allemaal in die tassen zat die je bij je had met de koininginnedag...hahaha. We hebben een heerlijke relaxte vakantie hier, tompoucen maken, pannenkoeken, lekker etenm beetje rondtoeren, boodschapjes doen, niks en toch alles.

groetjes, jeannet

-::Maris::- zei

Staat gezellig en vrolijk!

Groetjes Maris

het lieveheersbeestje zei

Hoi Annemieke! Ik ben even weer blogs aan het lezen (oei, altijd weer tijdgebrek..) en natuurlijk ook de jouwe. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt, super!
Geniet je ook een beetje van a.s. zondag?
Groetjes van mama lieveheersbeestje.

Ingrid. zei

Mooi voorjaarsstukje heb je gemaakt ! ( Nu het weer nog ;-)
Fijne avond , groetjes van Ingrid.