Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 19 mei 2010

snel gemaakt.....


Gemaakt voor in de keuken, een vrolijke overhanddoek en
tafelkleedje..... het stofje met de aardbeien erop komt van de rommelmarkt.Die heb ik in blokjes geknipt en op een
lapje witte katoen genaaid... kost haast niets alleen een beetje tijd.....

5 opmerkingen:

Johanna zei

Ziet er weer gezellig uit, voordat we hier gingen wonwn had ik ook altijd zo'n rekje, maar nu hebben we een hele grote keuken maar bijna geen plaats om een handdoek op te hangen. Heb nu een haaje boven het aanrecht met een gastendoekje, anders hangt het op het aanrecht. Zet er altijd 2 lusjes aan zodat ik hem halverwege de dag kan omdraaien mocht hij erg nat zijn.

Guusje, zei

Wat ziet dat er leuk uit en wat geweldig bedacht weer. Je maakt hele leuke dingen.

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Dat heb je weer leuk bedacht! En zo fleurig. Geeft je keuken direct een oppepper met die lekker felle en frisse kleurtjes.
Er is trouwens een pakje naar je onderweg hoor! Als dank voor het patroon.
Fijne dag nog en lieve groet, Marja

het lieveheersbeestje zei

Leuk Annemieke! Wat ben je toch een nijvere bij...
Maar als eerste wil ik je nog van harte feliciteren!! Ik had niet eerder gezien dat je jarig was omdat ik een uitwisselingsstudente in huis heb en niet aan computeren toe kom...
Je ribbelmuisjes zijn ook zo schattig, heb je dat patroon van het internet? Leuk om als 'weggevertje' te breien!
Groetjes van mama lieveheersbeestje.

Francien zei

Leuk je creaties Annemieke...ziet er zo gezellig uit zo...ik hou wel van de uitstraling van zo`n keuken,...beter dan die moderne strakke...hier heb je je eigen persoonlijkheid ingelegd en dat zie je...goed gedaan!!
groetjes Francien.