Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 13 mei 2010

in de duinen....

Wat heeft Annemieke vandaag gedaan? Na de Hemelvaartkerkdienst heb ik fotoscraps zitten maken.... het zijn hele mooie geworden. s'Middags kwam Sophie met haar moeder op visite...
Toen zijn we de duinen in gegaan en hebben daar heerlijk gewandeld. Mooie bloemetjes gezien en jonge eendjes en een nest waterkipjes....met Sophie nog boom-verstoppertje gedaan....
Nu zit ik me voortebereiden op morgen.Dan gaan we met de vrouwenvereniging een daagje op stap en ik zal de kar moeten trekken....4 opmerkingen:

Johanna zei

Gistermiddag ook de eerste eend met kuikentjes gezien, moeder eend liep zo de weg over met haar gevolg. Gevaarlijk maar mooi om te zien. Mooie dag morgen, ben benieuwd waar de reis naar toe gaat. Prettige avond.

quilting Jeannet zei

Als de kar maar niet te zwaar voor je is Annemieke. Heerlijk in de duinen, wij hebben vanavond een rondje quakjeswater gelopen, echt helemaal toppie, niemand tegen gekomen, en dat in ons overvolle landje...en je weet het, daar hou ik van.....hoe eenzamer hoe liever....Fijne dag morgen, ze houden van redelijk weer.

groetjes, jeannet

Stina zei

heerlijk toch zo even een frisse neus halen.
Wens je een fijne dag morgen
groetjes stina

Daniƫlle zei

Hele mooie dag ook morgen, groeten, Daniƫlle