Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 27 mei 2010

gepimpt.....

Hoe vinden jullie mijn gepimpte terras?
Ik heel erg gezellig en fleurig.
dit alles voor de prijs van één euro....
een vinyl-tafelkleed met zachte achterkant bij het Kruidvat...
helemaal in stukken geknipt tot zelfs kastrandjes toe....
groetjes en nog een fijne dag,5 opmerkingen:

Cosy and Cute zei

Hallo Annemieke,
Wat een goed idee!!!! Het ziet er super gezellig uit en dat voor een euro..... Leuk hè, van niets (nou bijna niets) iets moois maken!
Groetjes en ik hoop dat je veel van je fleurige terras kan genieten,
Karin

Johanna zei

Wat zo'n eenvoudig kleedje al niet kan doen, heel gezellig.
fijne dag verser, groet uit Friesland.

els zei

Wat ziet dat er gezellig uit bij je, nu nog mooi weer om ervan te genieten, groetjes van Els.

Marja Visscher zei

Hi, hi, Annemieke, jij weet toch overal raad mee. En ook nog eens voor heel weinig. Zijn de randen van je blog daar ook van gemaakt? Zo niet dan lijkt het er wel heel veel op. Weet je dat ik nog met het kleedje in mijn handen heb gestaan. Mijn kippen springen constant op de tuintafel, nog niet zo erg maar ze poepen er op. Ik heb gemerkt dat wanneer ik er een kleed op leg ze er niet op durven. Ik had alleen maar stoffen kleden, die ik er uiteraard 's avonds weer af haal. Maar omdat ik een ronde tafel heb, was het kleed niet erg geschikt omdat hij langwerpig was. Heb nog gezocht naar een vierkante, als dekkleedje, maar die was er niet. Maar eerlijk gezegd vond ik het wel een lief kleed. Zag het al gecombineerd met mijn ronde blauwe tafelkleed en met kussentjes bij Intratuin die er ook zo'n beetje zo uitzagen (overigens wel peperduur). Puntje bij paaltje nog goedkoper uit, want uiteindelijk helemaal niets gekocht. Hi, hi, wat een verhaal hè naar aanleiding van jou gepimpte terras.
Fijne avond nog! Lieve groet, Marja

Roos zei

Hi Annemieke, je hebt je creatieve geest weer lekker de vrije loop gelaten, en wat een geweldig resultaat weer ! fijn weekend gewenst.