Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 25 mei 2010

WAT IK GEDAAN HEB....


IK HEB MET DE PINKSTERDAGEN HEERLIJK GENOTEN
VAN DE TUIN EN DE RUST.....
NA ONZE OUDER(S) EEN BEZOEKJE TE HEBBEN GEBRACHT OP ZATERDAG HADDEN WE VOOR DE REST GEEN AFSPRAKEN... ZONDAG 1E PINKSTERDAG NA DE KERK HEERLIJK OP ONS FLEURIGE TERRAS KOFFIE GEDRONKEN MET EIGENGEBAKKEN BOTERKOEK ERBIJ.....
2E PINKSTERDAG LEZEN IN EEN STAPEL VT-WONEN, GEKOCHT OP DE ROMMELMARKT.. NOG EEN POOSJE BREIEN AAN MIJN BREIROL .... EN FIETSEN DOOR DE DUINEN NAAR HET STRAND, DAAR HEBBEN WE SAMEN OP EEN BANKJE GEZETEN EN GEKEKEN NAAR AL DIE MENSEN.....
MAAR NU IS ANNEMIEKE WEER HARD AAN HET WERK GEGAAN, GENOEG WERK AAN DE WINKEL..... DAAAAAAG EN GROETJES.....

6 opmerkingen:

Johanna zei

Het ziet er erg gezellig uit. Wat een zegen dat je ouders nog leven.

lut zei

Fijn dat je zo genoten hebt van het lange weekend! Je bloemengieter is ook heel leuk.
Fijne dag!

Oma Nijn's Country Huis zei

weet je wat ik gedaan heb,,eerst naar de t,v. kerk gekeken en daarna gewoon niets,in de tuin zitten,en voor me uitstaren.ook wel wat gebreid hoor,ik ben dezelfde handoekjes aan het breien als jij,goed voorbeeld doet goed volgen.

greet.

Maartje zei

wat een mooi weer met de pinksteren het is nu weer een stuk koeler he 2e pinkst.dag na de kerkd.een puzzelfietsrit gemaakt en daarna barbeque met zowat 70 mensen echt gezellig hoor . en nu zijn we weer met de c.v. aan want het is best kil hoor.maar het zal wel weer warmer worden denk ik. ben pas op voorne geweest bij mevr v.d.bos ,ritje gemaakt met een kennis laten zien wat mijn thuisbasis was gr.maartje.

willy zei

Dag Annemieke Je hebt het terras ook prachtig opgefleurd, een heerlijke plek om met mooi weer te vertoeven.
Fijne week, groetjes

Roos zei

Hoi Annemieke, je hebt jezelf prima vermaakt het afgelopen lange weekend lees ik. Het was dan ook geweldig mooi weer.Wat ziet het er al gezellig uit bij jou buiten.
Ik heb tweede pinksterdag een hardhouten bistro-set voor op ons balkon gekocht,en de bloembakken gevuld. Nu maar hopen dat we vaak buiten kunnen zitten!