Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 12 mei 2010

speelgoedmuseum

Wat is er nog leuker om in de vakantie een speelgoedmuseum te bezoeken....
Ik ben gek op oude spulletjes en poppen, mijn man op autootjes, in het klein en ECHTE....
Nou in dit museum hebben we genoten..... dat kan je hier wel zien.
Het weer is koud en winderig en regenachtig, ik vind het niet zulk mooi meiweer....
ik hoop binnenkort jarig te zijn ... en dan denk je altijd dat het prachtig warm weer zal zijn .... vaak zaten we gezellig in onze grote tuin, daar heb ik fijne herinneringen aan en misschien zal het daar dit jaar wel bij blijven.... maar het is nog niet zo ver en er is niets zo veranderlijk als het weer.....9 opmerkingen:

mama'ritha zei

Ziet er gezellig uit!

Ingrid. zei

Ja ; heerlijk om daar rond te lopen !
Groetjes van Ingrid.

Daniëlle zei

Oh wat leuk joh, waar bent je geweest? Lijkt op het museum in Terschuur. Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

Johanna zei

Leuk Annemieke vooral die naaidoos. Ik hoop ook zo dat het snel warmer wordt, we zouden er op uit met de caravan als de baby er was en het mooi weer werd maar niks mooi weer dan maar liever thuis. Geloof wel dat het beter gaat worden. Ik zal voor je duimen.

Anoniem zei

annemieke alvast gefeliciteerd en een gezellige dag zaterdag het weer zou wat opknappen dus misschien toch in de tuin feestvieren met je familie. groetjes en tot ziens maartje

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Ik heb je foto's van het museum eerst eens even helemaal groot in beeld gezet om alles beter te kunnen bekijken. Leuk hoor! Ik ben eigenlijk maar één keer in een speelgoedmuseum geweest en dat was ergens in Kralingen in Rotterdam, meen ik. Maar weet wel dat ik genoten heb. Mooie foto's.
Toen ik zo even thuiskwam lag in de brievenbus het door jou gestuurde patroon. Natuurlijk direct op een holletje naar mijn moeder. Volgens haar is dit exact het patroon waar bij haar zo jammerlijk een pot beits overheen gegaan is. Wonderen zijn toch de wereld niet uit! Dat jij, nu ik er net om heb gevraagd er zo ineens tegenaan moet lopen. Geweldig!!
Annemieke heel hartelijk dank voor het toesturen en het vergroten. Moeders kan zo aan de slag. Als dank en tegenprestatie zal ik je één dezer dagen wat boeken toesturen die ik geschreven heb. Morgen is het Hemelsvaartdag, dan wordt er geen post opgehaald dus dat wordt later, maar ze gaan er aan komen. Hi, hi, misschien kun je nu op jouw beurt even je adresgegevens mailen.
Fijne avond nog!
Lieve groet, Marja

Jente zei

Het ziet er gezellig uit, dat museum. Ik kan er zelf ook altijd erg van genieten, van dit soort uitjes.

'k Hoop voor je dat het weer nog opknapt, want lekker in een zonnige tuin je verjaardag vieren! Dat is pas echt feestelijk. Groetjes Jessica

Roos zei

Ja he wat jammer van al dat slechte weer, maar zo te zien heb je toch wel genoten van je dagje uit. Ik hoop voor jou dat het met je verjaardag een stralende tuin-dag mag worden !

lut zei

Even bijgelezen! Wat had je weer een leuke tijd. Mooie aankopen en mooie eigen werkjes. Fijne dag!