Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 11 mei 2010

wat ziet mijn oog...Hier een kijkje in de tuin.....
Veel groen, leuke knusse hoekjes....
mooie gekleurde bloemetjes....
daar tussen staan veel spulletjes van de rommelmarkt....
ik wil iedereen bedanken die mijn blog bekijkt en leest , voor de lieve gezellige reacties, dat wordt door mij erg gewaardeerd....

4 opmerkingen:

Johanna zei

Annemieke wat maak je er altijd weer wat gezelligs van. Ik heb de wilde sering er nog even bij gezet op mijn blog, anders zou je denken weer een nieuw bericht.

Miriam zei

Oh wat gezellig zo!

Groetjes
Miriam

Rie zei

Annemieke, ik wil jou bedanken voor de inspirerende "doorkijkjes" die je ons telkens weer gunt. Ik geniet ervan. Prettige dag!
Rie.

Daniƫlle zei

Oeps wat een mooie hortensia!! Ik vind de foto bovenaan je blog van de vlinder ook zo prachtig!! Mooie avond en jij bedankt voor je lieve, vrolijke en "handige" verhaaltjes! Groeten,Daniƫlle