Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 7 augustus 2010

daagje uit......


Wat een heerlijke dag was dat gisteren... het weer zat mee en de sfeer....varen in de nieuwe speedboot van onze zoon.. en dat gaat hard!!!!
We zijn naar Veere gevaren, heen rustig... want de waterpolitie was ook aan het varen en die jongens houden je natuurlijk goed in de gaten... maar terug , ging de gashendel even goed open, de spetters vlogen je om de oren....toen was het ook al 7 uur en dan wordt het rustiger op het water...We hebben leuke winkeltjes bezocht en lekker vis gegeten, mmmmm
Al met al was het laat geworden en om half één gingen we pas naar bed.....
Nu is het zaterdag, heel ander weer... thuis een beetje aanrommelen en vanavond zijn we bij mijn schoonzusje uitgenodigd voor een etentje met nog een ander schoonzusje, dat wordt dus lekker met z'n zessen bijkletsen......toch ga ik vanmiddag nog een poosje borduren aan mijn kussen, dat vind ik heerlijk, een momentje voor jezelf..... mag ik iedereen hartelijk bedanken voor het bekijken en lezen van mijn blog en allemaal de groetjes van Crea Annemieke

4 opmerkingen:

Roos zei

Zo dat ziet er ff spectaculair uit zeg....een speedboot, toe maar.
Kan me voorstellen dat je genoten hebt.
Fijn voor je Annemieke dat je zo'n leuke dag hebt gehad.

Corina zei

Het ziet er in ieder geval erg gezellig uit! Mooie collage heb je er van gemaakt!
Groetejs Corina

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Zo, zo dat was snelle jelle, op het water! Lijkt me best spannend of heb je hem zitten knijpen. Leuke plaat hè Veere. Ik ga er donderdag naar toe. Eigenlijk zakelijk om boeken weg te brengen die wij hebben uitgegeven van Veere. Maar ga direct ook lekker winkelen.
Lieve groet, Marja

Roos zei

Annemieke, gefeliciteerd, je hebt de give away gewonnen!
Mail je adres even naar mij en de kadootjes komen zo snel mogelijk jou kant op, groetjes Roos