Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 4 augustus 2010

krijgertje....

ZAL IK JULLIE EENS LATEN ZIEN WAT IK GEHAD HEB VAN EEN KENNIS?
DEZE POPPENWAGEN, NEE NIET ZO MAAR ÉÉN, HET IS EEN WAGENTJE VAN WEL 50 JAAR OUD.....IK VIND HET PRACHTIG...EN OM HET ECHT TE LATEN LIJKEN HEB IK ER MIJN ADOPTIE-POP IN GEZET....IS HET GEEN MOOI PLAATJE? FIJNE DAG ALLEMAAL EN DE VRIENDELIJKE GROETJES VAN
C R E A A N N E M I E K E

5 opmerkingen:

Johanna zei

Mooi stukje nostalgie en ik wist niet dat je adopteerde???? Groetje Johanna.

els zei

Wauw wat een geweldig kado zeg, toen mijn eerst dochter werd geboren had ik graag zo'n wagen gehad maar natuurlijk nergens te koop maar ik blijf ze prachtig vinden, groetjes van Els.

Daniëlle zei

Gave wagens hadden ze toen die tijd (mijn tijd) Ik heb zelf in een wagen geleden met grote wielen en hoge bak, zie je nog zelden!! Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

Roos zei

Dat was het eerste wat ik dacht bij het zien van de kinderwagen...lijkt wel waar ik vroeger in gelegen heb. Wij hebben de kinderwagen waar mijn broer en ik in gelegen hebben helemaal "opgebruikt". Hij heeft zelfs dienst gedaan in de Carnavals optocht van de lagere school haha. Niks meer van over dus......veel plezier ermee!

Anoniem zei

Wat leuk zo'n zelfde poppenwagen heb ik gehad als kind,

groetjes Anja